2777
2789
عنوان

با اين همسر چه كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 49 پست
نه ميگه ارز اول نميخوندي كلي خوش ميگذرونديم هر جا خاستيم بريم هر كاري خاستيم بكنيم گفتي درس دارم

آها

احتمالا بابت از دست دادن اون دوران ناراحته

بگو خب الان بریم 

بگو خودت راضی ازون دوران، چیزای زیادی یاد گرفتی، دوران خوبی گزروندی، همه درس خوندنا ک برا کار نیس

بفهمه خودت راضی بودی و هستی ازین وضع 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مگه روز اول که اومد خاستگاریت شرط گذاشت که باید از سران مملکت بشی؟؟ روز اول موقعیت تو رو دیده دیگه

خودم همش خاستم بخونم و خيلي چيزا رو از دست دادم ميگه يا درست يه سال زحمت بكش بخون يا ول كن اينطوري پيش نرو نه زندگي ميكني نه خوب درس ميكني من و بچه هارم اذيت ميكني كلي همش پول دانشگاه و كتابم ميدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عجیب

انگار جاهاتون برعکسه

تو شوهری و اون زن😐😂

والا معمولا اگه خانم شاغل باشه هم درآمد آقا بیشتر میشه و خرج خونه هم با آقاس 

معمولا خانم اگه بخاد بره شاغل شه میره یه کار ساده میگیره تو دستش در حدی که خرج لباس و لوازم آرایشش دربیاد کار میکنه

خیلیا هم کار نمیکنن و خونه دارن

زن میتونه کار کنه یا نکنه..میتونه درس بخونه یا نخونه

ولی مرد وظیفشه که نیاز مالی خونه رو برطرف کنه

همینگه زن خونه داری و بچه داری میکنه خودش خیلیه

والا اکثر مردای اطرافمو دیدم اگه به زناشون اجازه تحصیل یا شغل دادن هم نذاشتن که از خودشون سر تر باشه..معمولا مردا دوس ندارن زنشون از لحاظ تحصیلی و شغلی ازونا بالاتر باشه

شوهر شما چقد متفاوته😂

والا شوهر من زورم نمیکنه که بگه درس بخون یا کار کن

من خودم تو خونه وقت گذاشتم طراحی سایت یاد گرفتم و الان طراح سایتم و در کنارش کار خونه هم انجام میدم..و تا اینجا به علاقه خودم بوده و شوهرم هیچ اصراری نداشته

چقد عجیبانگار جاهاتون برعکسهتو شوهری و اون زن😐😂والا معمولا اگه خانم شاغل باشه هم درآمد آقا بیشتر م ...

سلام با اجازه استارتر ببخشید میشه بگید برای طراحی سایت از کجا شروع کردید 

مطالب خیلی گسترده هست و آدم نمیدونه از کجا شروع کنه 

هر چیم بلدم دست و پا شکسته بوده و منسجم نیست .رشته مرتبطه ولی باوجود بچه کوچک سخته کار بیرون...

ممنون

کاری به حرفای بیرحمانه ایشون ندارم 

اما قبول کن شما هم هنوز نمیدونی دقیقا چی میخوای از این شاخه به اون شاخه می پری 

به خاطر همین حرفها هم شده عزمتو جزم کن و یه کاری بکن که خودت احساس بهتری داشته باشی

وطن ای مادر غمدیده ام.......