2777
2789

سلام به همگی ، چند سال پیش شوهرم یه خطایی کرد وبعداز کلی ناراحتی گفت منو ببخش من پشیمونم ، واقعا هم تغییر کرد ولی من دیگه اون آدم سابق نشدم وشدم یه زن پرخاشگر وعصبی که باعث شد پسرمم غمگین باشه ، چون ریختم توخودم وحتی نتونستم یا مشاوره برم الان فقط میخوام بخاطر پسرم خوب بشم ولی این فکرا رهام نمیکنه ، شوهرم دوست ندارم وحتی باهم رابطه نداریم واقعا جسمم درگیر شده ، همش احساس ضعیفی دارم ، بگید چکار کنم بشم یه آدم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری ، همینو نمیدونم

بارهاااااااا اینجا خواستم به افراد کمک کنم راه رو بگم ولی هیچ کس به حرفم گوش نداد ،ی روز خودم تو نقطه ای بودم که از زندگی بیزار بودم از همسرم متنفر بودم از دنیا و همه چیزش، افسردگی شدید از کودکی ،ولی خواستم و شد ،شاید دو سه سال هم طول کشید ولی شد و قدم قدم درمان شدم 

هممون اسیر افکارمون شدیم همون وسوسه شیطان قسم خورده تا فرصت زندگی و بندگی رو با غم ترس و کینه و ،،،،،از دست بدیم 

شاید امتحان آدمها تو این دنیا همینه ،خودشونو از این زنجیر افکار و وسوسه رها کنن ببخشن و رشد کنند 

خواهش میکنم به ماهم بگو

ببین خواهرم ما هر کدوم با ی نقص روحی یا نیاز روحی به این دنیا میایم ،اینها مانع تعالی ما هستند هدف اصلی زندگی این نیست که فقط بیایم زندگی کنیم و بمیریم و بریم ،هدل فقط رشد روم و برطرف شدن نقص ها و نیازهاشه 

خواهش میکنم به ماهم بگو

حالا هر کس بسته به اون کمبود روحش باید یاد بگیره تلاش کنه و درس پاس کنه ،یمی نیاز به محبت داره یکی پول یکی شهوت یکی قدرت و ،،،،و یکی روحش دچار می‌کنه س دچار کم‌خود بیانیه دچار خشمه و،،،،،دنیا و کائنات آدمهایی وارد زندگیت میکنن که شما رو بابت همون تحت فشار بزارن تا اون مشکل رو تو وجودت رفع کنی 

مثلا کسی که خشمگینه آدمهایی تو زندگیش میان که مرتب اونو به خشم بیارن و اومدن این آدمها تموم نمیشه تا یاد بگیره خشم خودش رو کنترل کنه 

شما با خودت خلوت کن ببین آزمایشت چیه یعنی از درون خودت دنبال راه حل اون مشکل بیرونی بگرد 

من اول از همه خودم رو از حالت آدم ستمدیده و مظلوم در آوردم تا بیرون نیای و فکر کنی تو ستمدیده ای به تو ظلم شده سرخورده ای و کاری نمیتونی برای خودت بکنی 

دوم بخشیدن آدمعایی رود که در حقم ستم و ظلم کرده بودن و درس گرفتن ،چرا اون آدم سر راهم قرار گرفت همراهم شد و چه درسی میخواست بهم بده

مثلا خیانت دیدی بگرد ببین علتش از سمت خودت چی بوده آیا زن زیادی بسازی بودی آیا برای خودت ارزش و احترام قائل نبودی آیا به خونن و زندگیم نمیرسیدم آیا کم‌میزاشتم آیا شاد نبودم آیا شاکر نبودم و خدا رو جایی از روزمرگی و زندگیم جا نداده و بودم و هزارتا چیز دیگه و اونو برطرف کن خودت رو به جهت مثبت تغییر بده 

سوم افکار افکار افکار نگم از تاثیرش روی زندگیت باید یاد بگیری مدام خودت رو با دعا و حرف زدن با خدا و افکار مثبت بمبارون کنی

مثلا در اوج درد و خستگی باید ظرف بشوری و تو‌حتی بابتش خشمگینی به خودت بیا غرق در افکارت نشو به عنوان ی روح آگاه به نکات مثبتش اگر کن خدایا شکرت که غذایی بوده تا طرف کثیف بشه خدایا ممنونم که غذای پاک و حلال خوردم خدایا شکرت که خودم با دستای خودم دارم کارهامو میکنم و محتاج کسی نیستم ده ها شکر میتونی بکنی و کارت رو انجام بدی 

اینو در مورد تک تک موارد زندگیت مثل بچه هات همسرت ماشینت خونه ت بدنت و ،،،،،،باید اجرا کنی و تاثیر معجزه آساش رو ببینی ادامه داره