حالا هر کس بسته به اون کمبود روحش باید یاد بگیره تلاش کنه و درس پاس کنه ،یمی نیاز به محبت داره یکی پول یکی شهوت یکی قدرت و ،،،،و یکی روحش دچار میکنه س دچار کمخود بیانیه دچار خشمه و،،،،،دنیا و کائنات آدمهایی وارد زندگیت میکنن که شما رو بابت همون تحت فشار بزارن تا اون مشکل رو تو وجودت رفع کنی
مثلا کسی که خشمگینه آدمهایی تو زندگیش میان که مرتب اونو به خشم بیارن و اومدن این آدمها تموم نمیشه تا یاد بگیره خشم خودش رو کنترل کنه
شما با خودت خلوت کن ببین آزمایشت چیه یعنی از درون خودت دنبال راه حل اون مشکل بیرونی بگرد
من اول از همه خودم رو از حالت آدم ستمدیده و مظلوم در آوردم تا بیرون نیای و فکر کنی تو ستمدیده ای به تو ظلم شده سرخورده ای و کاری نمیتونی برای خودت بکنی
دوم بخشیدن آدمعایی رود که در حقم ستم و ظلم کرده بودن و درس گرفتن ،چرا اون آدم سر راهم قرار گرفت همراهم شد و چه درسی میخواست بهم بده
مثلا خیانت دیدی بگرد ببین علتش از سمت خودت چی بوده آیا زن زیادی بسازی بودی آیا برای خودت ارزش و احترام قائل نبودی آیا به خونن و زندگیم نمیرسیدم آیا کممیزاشتم آیا شاد نبودم آیا شاکر نبودم و خدا رو جایی از روزمرگی و زندگیم جا نداده و بودم و هزارتا چیز دیگه و اونو برطرف کن خودت رو به جهت مثبت تغییر بده
سوم افکار افکار افکار نگم از تاثیرش روی زندگیت باید یاد بگیری مدام خودت رو با دعا و حرف زدن با خدا و افکار مثبت بمبارون کنی
مثلا در اوج درد و خستگی باید ظرف بشوری و توحتی بابتش خشمگینی به خودت بیا غرق در افکارت نشو به عنوان ی روح آگاه به نکات مثبتش اگر کن خدایا شکرت که غذایی بوده تا طرف کثیف بشه خدایا ممنونم که غذای پاک و حلال خوردم خدایا شکرت که خودم با دستای خودم دارم کارهامو میکنم و محتاج کسی نیستم ده ها شکر میتونی بکنی و کارت رو انجام بدی
اینو در مورد تک تک موارد زندگیت مثل بچه هات همسرت ماشینت خونه ت بدنت و ،،،،،،باید اجرا کنی و تاثیر معجزه آساش رو ببینی ادامه داره