2777
2789
عنوان

خانومایی که دنبال درآمدزایی در منزل هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 7745 بازدید | 64 پست
عزیزم درآمد زایی از طریق ت ل گ ر ا م به چه صورت هست؟

فک کنم استارتر بهترمیدونه/:

ولی. خب ... من ادمین تبلیغات هستم.. 

تبلیغات چنل تل. و برعهده دارم ... 

استارتر نمونخ فایل رو بفرسته .. ببینم. چیجوریاس منم توضیح میدم بعدن برات توخصوصی چون مطالب زیاده ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
فک کنم استارتر بهترمیدونه/: ولی. خب ... من ادمین تبلیغات هستم..  تبلیغات چنل تل. و برعهده دار ...

یعنی شما برا کانالا تبلیغ میزنین؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هههه! من اگ پنجاه ملیون یاهشتاد میلیون درامد داشتم تو چنل الان ایران نبودم!! 

چرت گفته ها/: زیادی بلوف زده-___-

کانال گیزمیز بهترین و بیشترین ممبرو داره 30ملیون دارمدتو ماه  داره اونم اگ بتونه!! 

گول این حرفا وپکیجارو نخورین!!500kممبر به بالادرامدش توماه بیشتراز5-8ملیون نیس!

این میگه50ملیون توماااه !!!من این همه پول میتونستم توماه دربیارم که الان ایران نبودم!

لدفن درگیر خیلی حرفانباشین! اونقدارهم سود نداره! وگرنه من الان میلیاردر بودم!!بااین همه چنل!

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ادمین تبلیغات هستم..‌ وادمین انلاین .. 

وتوچندسایت تبلیغاتی هم مشغولم ...

بله ... 

تبلیغ بنر... ادد ممبر ... ممبر فیک واقعی وکلن باعث افزایش ممبرمیشم .. وادمین انلاین هم بحثش جداعه

هههه! من اگ پنجاه ملیون یاهشتاد میلیون درامد داشتم تو چنل الان ایران نبودم!!  چرت گفته ها/: زی ...

من ک خودم تو این چندروز ازطریق همکاری درفروش فقط ده تا فروختم و پولمو واریز کرده

من فک کنم بضرر شماست ک دارین اینطوری ن فایل رو خرید کرده ن ثبت نام کرده بدمیگین ازش.

مگه اصلا پکیج رو دانلود کردین ک میگین دروغ میگه.وقتی حتی فایل رو ندیدی اینطور نگو.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اره عزیزم فعلا دارم خود فایلا رو مطالعه میکنم  اما تاالان به چند نفرهم فروختم و نصف مبلع رو ه ...

من منظورم  بيشتر  محتواي  فايل  ها  بود كه  از طريق  كارهايي  كه  ياد ميده تونستي   در امد پيدا كني  ؟؟؟ يا  اينكه   فقط بايد  همين فايل  ها را  بايد بفروشي  ؟؟؟

من منظورم  بيشتر  محتواي  فايل  ها  بود كه  از طريق  كارهايي &nbs ...

من تازه دوروزه پیداکردم این پکیجو تعدا فایلا زیاده تاالان چندتاشو دیدم اماتااینجا ک خوب بوده.باید کل فایلا رو ببینی .علاوه براون چندتت فایل کتاب و این چیزاهم هست ک هنوز اونا رو مطالعه نکردم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من ک خودم تو این چندروز ازطریق همکاری درفروش فقط ده تا فروختم و پولمو واریز کرده من فک کنم بضرر شما ...

همکاری توفروش!! من تلگ.رام و میگم!کاری به سایتش ندارم! فقط اومدی تبلیغ کردی وازطریق کدخودت فروختی!

درامد تل.گرام ومیگم!کاری به فروش شما ندارم!

همکاری توفروش!! من تلگ.رام و میگم!کاری به سایتش ندارم! فقط اومدی تبلیغ کردی وازطریق کدخودت فروختی! ...

وقتی من اینجا خودم دارم میگم برید ثبت نام کنید کد بگیرید بفروشید کجاش فروش با کد خودمه اخه?

لاقل حرفامو بخون بعد تایپ کن اخه.

تازه مگه پکیجشو دان کردی دیدی ک میگی دروغه.اخه چیزیو ک حتی زحمت ندادی بخودت دانلودش کنی و ببینیش چطور روت میشه بگی دروغه?

وقتی من اینجا خودم دارم میگم برید ثبت نام کنید کد بگیرید بفروشید کجاش فروش با کد خودمه اخه? لاقل حر ...

هووووووف ... حوصله توضیح ندارم.... اون تایپک اول کفتی کدتب/: کدتبی که بهت میده خودت معرفی!ومال خودته.وبراتو ثبت میشه... لااقل کاش درست منظورمومیگرفتی-__- بعدش طومارمینوشتی+_+

ولی!کلیپ و دان نکنی انلاین هم قابل مشاهدس!

شبخوش!

هههه! من اگ پنجاه ملیون یاهشتاد میلیون درامد داشتم تو چنل الان ایران نبودم!!  چرت گفته ها/: زی ...

شما  مثلا  ٥٠٠ كيلو منبر  داشته باشي   كسي بابت  اين منبرها  به شما  پول ميده ؟؟؟يا به خاطر منير زياد  از كارهاي تبليغاتي پول مي گيريد ؟؟؟

شما  مثلا  ٥٠٠ كيلو منبر  داشته باشي   كسي بابت  اين منبرها  به شما &n ...

بله ... 

ادمین تبلیغات هستم .. برا بنر وممبرفیک و بقیه تبلیغات هزینه میگیرم ...