2777
2789
عنوان

خانومایی که دنبال درآمدزایی در منزل هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 7745 بازدید | 64 پست
من اینارو نمیدونم ک اگ میخوایین لینک بدم من بیشتر از لج اون خانومایی دارم لینک رو دراختیار بقیه خان ...

من خودم ازنت درامد دارم! والبته اینکه به بقیه خانوم هاهم کمک کردم وچندنفرهم ادمین قراره بشن ... 

واینکه سایت تبلیغاتی ... شرکت تبلیغاتی هستش اول ازهمه واسپانسرش یااختصاصیع یا ترکیبی ... 

ولی درامدزایی ازطریق تلگ.رام بیشترین سود رو داره ... 

سایت رو خصوصی میگیرم ازتون 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تبلیغات انجام نمیدین .... بلکه محصول‌وهممون دی وی دی اموزشی رو به بقیه معرفی میکنین ... باکد خاص ... بعدش هزینه. رو به عنوان تبلیغ کننده بهتون میدن....

سایت تب فرق داره .... بااین سایت

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
شما تبلیغات انجام نمیدین .... بلکه محصول‌وهممون دی وی دی اموزشی رو به بقیه معرفی میکنین ... باکد خاص ...

عزیزم اگ شما ب صررتون هست میتونید نیایید

من قصد بدی ندارم

فقط چون واقعا خودم دیدم مفیده دارم معرفی میکنم 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
احیانا منظورت سایت ایران پیشرفت که نیست؟    

ن عزیزم اونو دیدم اتفاقا 

ن پاسخگویی دارن ن کاراشون درست و حسابیه

اون سایتی ک من میگم ی چیز دیگه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

خوبیش ب اینه ک حتی میتونی قبل خرید ثبت نام کنی کد تبلیعاتی بگیری و اون فایل رو بفروش بذاری

عزیزم اگ شما ب صررتون هست میتونید نیایید من قصد بدی ندارم فقط چون واقعا خودم دیدم مفیده دارم معرفی ...

من کاری باسایت ندارم ... فقط‌میخام بشناسم سایت رو ... جالبه برام ... 

خوبیش ب اینه ک حتی میتونی قبل خرید ثبت نام کنی کد تبلیعاتی بگیری و اون فایل رو بفروش بذاری

لینک وخصوصی بهم بده ...درخواست دادم ...‌مرسی

عزیزم درآمد زایی از طریق ت ل گ ر ا م به چه صورت هست؟

عزیزم الان بیرونم 

ی قسمت از فایل رو براتون همینجامیفرستم خواستید ببینین

توی کل اون پکیج یاد میده خودش همه چیو