2777
2789

من تو این مدت چندتا تایپیک دیدم درمورد اینکه چطور میشه تو منزل درامدزایی داشت.تو کامنتها دیدم چندتا ازخانومها گفتن که از طریق اینترنت و ت ل گ ر ا م درآمدزایی دارن ازهرکدومشون پرسیدم چطور هیچکدوم جواب ندادن.خودم تو نت کلی سرچ کردم یه چندتا فایل درامدزایی از اینترنت پیدا کردم.یکیشو پیدا کردم ک واقعا خیلی خوبه و تقلبی نیست.

حتی میتونیم با ثبت نام تو اون سایت بهمون یه کد تبلیغاتی میده که بااون میتونیم ماهم اون فایل رو ب دیگران بفروشیم و دراینصورت نصف مبلغ فایل فروش رفته از طریق کد تبلیغاتیِ ما,ب ما برمیگرده.ینی هم میشه اون فایل رو خرید و با اطلاعات اون یسری کارها انجام داد و درامدزایی داشت,هم با گرفتن اون کد و فروش فایل ب افراد دیگ میشه درامد داشت.

من چون خودم امتحان کردم چندروزه و دیدم واقعا خوبه گفتم ب شماهم بگم اگر کسی خواست تو خصوصی پیام بده لینک رو براش بفرستم.چون فک کنم اگ اینجا بفرستم لینک رو تایپیک رو حذف کنن.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تاشرکت تبلیغاتی جوین هستم... 

ولی فایده سودی که تل داره رو نداره!!! 

بیشترش ضرره و اینکه اصن توی ایران کاراامد نیس ومردم بااین فرهنگ اوکی نیستن و اون رو کلاهبرداری میدونن...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
شرکت تبلیغاتیِ آی نوتی؟؟

ن بابا شرکت تبلیعاتی کجا بود

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
چه جوري  امتحان كردي  ؟؟خوب  بوده  ؟؟يعني  درامد  پيدا  كردي ؟؟؟؟

اره عزیزم

فعلا دارم خود فایلا رو مطالعه میکنم 

اما تاالان به چند نفرهم فروختم و نصف مبلع رو هم بخودم واریز کردن واقعا

ن بابا شرکت تبلیعاتی کجا بود

-___- پس چیجور سایتی هستش که شرکت نیس !!وکد تب میده بهت؟!!! اسپانسرس کیع-__- 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
 -___- پس چیجور سایتی هستش که شرکت نیس !!وکد تب میده بهت؟!!! اسپانسرس کیع-__- 

من اینارو نمیدونم ک اگ میخوایین لینک بدم

من بیشتر از لج اون خانومایی دارم لینک رو دراختیار بقیه خانوما میدارم ک گفتن از نت دارمد دارن و ازشون چندبار خواهش کردم بمنم یاد بدن اما حتی لطف نکردن جواب بدن

چی؟ چی؟ من باز متوجه نشدم

یه سایتیه ک فایل میفروشه ک یادمیده چطور از ت ل گ ر ا م درامد کسب کنیم و علاوه براون اگ ثبت نام کنیم توش بهمون یه کدی میده ک بااون کد اگ فایل رو بفروش برسونیم نصف قیمت فایل رو بما میده

من سه تاشرکت تبلیغاتی جوین هستم...  ولی فایده سودی که تل داره رو نداره!!!  بیشترش ضرره و ...

درسته اما من خودمم کلی گشتم تا این سایت مطمین رو پیدا کردم

واللا ازطرف اون سایت هم نیومدم تبلیغ کنم .

از لج اون خانومایی دارم لینک رو میدم ب بقیه ک ازشون خواهش کردم بمنم بگن چطور از نت درامد دارن اماحتی جواب ندادن

عزیزم من درخواست دوستی دادم قبول کن لینک برام بفرست بی زحمت

حتما عزیزم