2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگین

122 بازدید | 40 پست

سلام بچه ی ۱۱ ماهه دارم از مبل سرش با پشت محکم به زمین خورد البته فرش بود انقد گریه کرد بعد چندساعتی نخوابیده بود همینجور بغلم خوابش برد نیم ساعت خوابید بیدار شد بازی کرد ولی یکم بیحال بود از یه طرفی دندون درمیاره

تازه سایت میخونم میگن نباید بچه رو ۱ ساعت خوابوند اگه به زمین بخوره الان نگرانشمممممم شدید میترسم چیزیش بشه به سیستم عصبی مغز جمجمه 

تجربه دارین در این موردددد؟؟؟؟؟؟😭😭

نگران‌نباش چیزی نیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه ولی دیگه حواست باشه ی ساعت بعد ضربه نباید بخوابن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

استفراغ نکرده باشه نگران نباش ولی در کل تا فردا حواست بهش باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نگران نباش عزیزم چیزیش نمیشه

پسر منم از 5 ماهگی دوست داشت بشینه من میذاشتم مینشست یهو از پشت با کله میفتاد زمین خیلیم گریه میکرد چندین بار اینجوری افتاد خدا رو شکر هیچیش نشد الانم سُر و مُر و گندست

من اصلااااا همچین چیزی نمیدونستم بچه ی اولم هست

دختر من انقد کله اش ضربه خورده همین مدت که نشستن میخواست یاد بگیره 

الان دوسالشه بیا ببین چه زبونی داره مارو قورت میده 😬

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نگران نباش عزیزم چیزیش نمیشهپسر منم از 5 ماهگی دوست داشت بشینه من میذاشتم مینشست یهو از پشت با کله م ...

خداروشکر. ولی اخه بچه ی من ضعیفه لاغره ریزه هست چون سنگ کلیه هم داره وزنش یکم کم هست