2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 40 پست
خدا نکنه عزیزم دستم بی اختیار شد کلا از دستم افتادبچم زیاد تو چشمه همیشه اسیب میبینه اونم بخاطر هوش ...

اگه بچم فردا هم حالش خوب باشه دیگه خیالم راحت بشه اره؟ یا باید تا چند روز حواسم باشه؟؟؟

اگه بچم فردا هم حالش خوب باشه دیگه خیالم راحت بشه اره؟ یا باید تا چند روز حواسم باشه؟؟؟

فکر کنم تا همون فردا کافی باشه با اگه خیلی نگرانی الان زنگ بزن اورژانس بپرس ازشون راهنمایی میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبها هم آلوده هست سعی کن آب تصفیه یا آب جوشیده خنکد استفادا کنینالان خودم انگار سنگ دارم از چشمه آب ...

انشالله خوب شی سنگ واقعا دردناکه 

والله یخچالمون تصفیه کن داره آب تصفیه میدم دیگه کلا.

شربت و قرص بخاطر کلیه میدم اونم اصلا تابحال پوشکش ندیدم سنگی چیزی. بیفتن راحت میشیم بچه درد میکشه

انشالله خوب شی سنگ واقعا دردناکه والله یخچالمون تصفیه کن داره آب تصفیه میدم دیگه کلا.شربت و قرص بخاط ...

ان شآءالله خیلی زود حالش بهتر میشه نگران نباش

و ممنونم ❤❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزممم🥺خدا رو شکر که فهمیدین درد هم داره؟الان چیکار میکنین براش ؟با دارو برطرف میشه؟

دکتر شربت و قرص داده یه دوره شربت دادیم نیفتاد زیاد هم شد الان باز شروع کردیم ولی اصلا نمیفتن نمیدونم چرا 

بچه شبها شدید گریه میکنه میدونم بخاطر سنگ کلیه اش هست😔 ایندفعه هم نتیجه نگیریم دکترشو عوض میکنم

آخی عزیزممم🥺دلم براش کباب شد

ممنونم عزیزم میدونی هر وقت مطب میرم نوزادایی میارن که فقط ۲۰ روزشونه یا ۱ ما یا ۲ ماه ان و شربت میدن میگن باید بهشون بدین بخورن تا سنگشون بیفته دل منم اونجا هزار بار کباب میشه کاش خودم سنگ بگیرم ولی بچم چیزیش نشه

😔

ممنونم عزیزم میدونی هر وقت مطب میرم نوزادایی میارن که فقط ۲۰ روزشونه یا ۱ ما یا ۲ ماه ان و شربت میدن ...

عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله به راحتی دفع میکنه ،خدا به بچه ها تاب تحمل زیاد داده طاقت دردشون خیلی بیشتره ،میدونی همین دندونایی که در میارن دردش چقدر زیاده آدم بزرگ نمیتونه تحملش کنه 

پسرت انشالله به راحتی دفع میکنه

عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله به راحتی دفع میکنه ،خدا به بچه ها تاب تحمل زیاد داده طاقت دردشون خیل ...

خیلی ممنون خیلی با این جملتون به ذهنم و روحیه ام آرامش دادین تا بحال اصلا اینطوری فکر نکرده بودم و نمیدونستم. راست میگین تاب و تحملشون زیاده همین از دندون مثال زدنتون قشنگ فهمیدم❤️❤️❤️❤️

ممنونم