2777
2789
عنوان

من امشب یه آبروریزی کردم😣بگید چکار کنم که دیگه نکنم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم الهی... خدا سلامتی بده...اونبار دیدم میخواستن به دختر دبستانی سرم بزنن هی میگفت میترسم ولی خب ...

اصن واسه بچه ها خیلی وحشتناکه دختر من موقع زدن سرم انقد منو صدا زد لباش خشک شد ترک برداشت

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
واااای خدا.چیزی که نشد؟

نه خداروشکر فقط جای آمپولاش کبود شدن.موقعی ک پرستار آمپولو زد رفت از اتاق بیرون دخترم داد زد بهش گفت دختره عوضی.نمیدونستم بخندم یا گریه کنم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نه خداروشکر فقط جای آمپولاش کبود شدن.موقعی ک پرستار آمپولو زد رفت از اتاق بیرون دخترم داد زد بهش گفت ...

عززززیزم🤣حق داشته بچه بیچاره.

حالا من امروزم رفتم زدم دیدم یه دختر کوچولو اوردن برا سرم،میترسید و گریه میکرد،منم بهش دلداری داوم و گفتم نترس درد نداره،بعد اینکه وصل کردن دید درد نداره اروم شد،حالا نوبت خودم بود،بااین که تصمیم گرفته بودم امروز سروصدا نکنم ولی کردم و نمیذاشتم بزنه☹،اونام با مامان و باباش بهم میخندیدن که چهار ساعته به ما میگه نترس الان خودش میترسه😣

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اصن واسه بچه ها خیلی وحشتناکه دختر من موقع زدن سرم انقد منو صدا زد لباش خشک شد ترک برداشت

بزرگترا میترسن دیگه بچه ها چکار کنن.الهی پای هیشکی خصوصا گل دختر شما دیگه هیچوقت به دکتر و بیمارستان باز نشه🌺🌺

اخی عزیزم بنظر میرسه فوبیا داری برو هی بزن تا عادت کنی

گفتی هی بزن تا عادت کنی امروزم رفتم زدم ولی باز ترس داشتم وحشتناک حتی بیشتر از دیروز😥

خب فوبیا داری مشخصه منم همینم هرجا میرم میگم امپول نه ها میترسم

ینی تا حالا امپول نزدی؟

خدایی امپول کجاش ترس داره جدی میپرسم

خوشبحالت که اینقدر شجاعی و همچین احساسی نسبت به امپول داری😄

ینی تا حالا امپول نزدی؟

امپول تزریق به اونجا آخرین بار همون سال ک بابام دسته گل داد😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
امپول تزریق به اونجا آخرین بار همون سال ک بابام دسته گل داد😂😂

اهان یادم اومد😄😄

گفتی هی بزن تا عادت کنی امروزم رفتم زدم ولی باز ترس داشتم وحشتناک حتی بیشتر از دیروز😥

وای 😂😂😂😂 من خودم وقتی از چیزی میترسم باهاش مواجه مبشم ترسم میریزه کامل

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خوشبحالت که اینقدر شجاعی و همچین احساسی نسبت به امپول داری😄

خب چون درد که نداره پس ترسش برا چیه بدتر از دردای دیگ که نیست من چند بار دست و پام شکسته بد تر اون که نیس

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خب چون درد که نداره پس ترسش برا چیه بدتر از دردای دیگ که نیست من چند بار دست و پام شکسته بد تر اون ک ...

موندم چجوری میگی درد نداره😣