ohtdsetb مدیر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 عنوان میشه کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست بچها من با نامزدم دوماه پیش رابطه خیلی سطحی داشتیم و من ماه قبل پریود شدم از دوماه پیشم دیگه از ترس بارداری نزاشتم حتی بهم دست بزنه الان این ماه باز پونزده روز عقب زدم ینی حامله ام ؟دلدرد پریودی دارم ولی نشدم تستم نمیتونم بزنم 1403/08/27 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4611 اینجا باردار شدن توی دوره نامزدی مثل باردار شدن از دوست پسر میمونه انقد سعی دارن نزارن که کنار هم با ... نامزدین یاعقد اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4611 عقد نامزد میشه دیگه گلم برای مااینجوریه که مثلایه مدت طرف دوست که شد حالااونایی که بادوستی ازدواج می کنن بعدیه مدت دوستی یه مدت دیگه نامزد می شن رفت وآمدمی کنن بیرون می رن برای شناخت بیشتر بعدعقدمی کنن اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 گلم برای مااینجوریه که مثلایه مدت طرف دوست که شد حالااونایی که بادوستی ازدواج می کنن بعدیه مدت دوستی ... نه ما باهم دوست بودیم گلم واسه همین دیگه سری عقد کردیم 🥲
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4611 نه ما باهم دوست بودیم گلم واسه همین دیگه سری عقد کردیم 🥲 خوشبخت شین گل اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام