2777
2789

چند ماهگی تموم شد؟کی تونستین به راحتی غذا بخورین؟من الان فهمیدم شکم دخترم به گوجه فرنگی و بادمجون و تن ماهی و پرتقال حساسه خیلی درد میگیره شکمش..رازیانه الان بهش میدم بعد نیم ساعت فکر کنم شکمش کار میکنه و راحت میخوابه...۴ روز دیگه یک ماهه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ماه

خوب شد بعدش؟اون دوران چکار کردی مثلا کولیکش کمتر بشه من الان پاهاشو حرکت میدم یا شکمشو ماساژ میدم مثلا باد شکمش تخلیه بشه...معمولا از قنداق گریه میکنه بمحض اینکه قنداقشو باز کنم شکمش کار میکنه و باد معدشم تخلیه میشه تقریبا

خوب شد بعدش؟اون دوران چکار کردی مثلا کولیکش کمتر بشه من الان پاهاشو حرکت میدم یا شکمشو ماساژ میدم مث ...

ماساژ.. پیاده روی تو کالسکه.. تاب برقی.. هیچی پدرم دراومد

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬