2777
2789

خانوادم خیلی اذیتم کردن خیلی خیلی خیلی مخصوصا بابام مامانمم ی کارایی در حقم کرد ک دلگیرم ؛ با خاهرم خیلی صمیمی بودیم همه جا باهم بودیم جون هم بودیم ولی وقتی رل پیدا کرد ازم دور و دورتر شد الانم ک چند وقت دیگ عروسیشه و منی ک ۱۰ سال بزرگترم مجردم هی میاد تعریف میکنه رفتیم محضر دیدیم رفتیم فلان چیزو خریدیم فلان شد بیسار شد من دوس ندارم بشنوم خب من بی بهره بودم ایشالله خوشبخت باشه ولی نمیخام بشنوم کلا زیاد نمیخام ببینمش تو این مدت ک داره ازدواج میکنه ی زنگ نزد حال منو بپرسه فقط میاد از نامزدش تعریف می‌کنه خب منم آدمم شاید غصه بخورم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به دل نگیر

اون اصلا حواسش به شما نیس

حسابی‌تو رویاهاشه و همه فکرش مشغول ازدواجشه

ذوق  اره

بگذر تو بزرگتری کم از نادونیشه

ذوق داره برات تعریف‌ کنه چون نزدیک ترینشی

پدر مادرت چه بدی در حقت کردن؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

میگذره 

موقعی که برا خواهر کوچیکم خواستگار اومد  من که حرفی نداشتم اصلا ولی صاف وایساد گفت میخواست شوهرکنه به من چه 😂😂😂😂

گفتم په چته خو شوهر کن برو 

من درکت میکنم،حسادت نیستا یه حسیه که نمیدونی چیه 

از بابت اون خوشحالی از بابت خودت ناراحت 

دپرس غمگین 

درست میشه 

...

چرا ناراحت میشی؟؟؟ یا حسودیت میشه یا توقع داری ک خواهرت تا اخر عمرش ازدواج نکنه و با شما باشه آره؟؟

دلیل ناراحتیت جوری نیست ک بشه دلداریت داد

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
ناراحتی که ازدواج میکنه؟حسودی میکنی؟دلت برای خواهرت تنگ شده؟نمی‌خوای ببینیش؟نفهمیدم چند تا برداشت کر ...

نمیدونم ولی نمیخام ببینمش توقعم شده ک همه زندگیمو براش گذاشتم تا دوس پسر پیدا کرد و رسید به ازدواج منو فراموش کرد