2777
2789
عنوان

اگه یکی بهتون خیلی بده کرده باشه

103 بازدید | 14 پست

اگه یکی از نزدیکان بهتون بدی کرده باشه 

در حدی  کاری کرده باشه که خوشیتون زهرمار شه و شب و روز گریه کنین حالا چند سال گذشتع باشه شما قلبا نبخشیده باشید اما در ظاهر عادی رفتار کنین 

اونم هیچوقت معذرت خواهی نکرده باشه حتی کار خودشو توجیح کنه

حالا بعد چند سال اون ادم تصادف کرده باشه و خودش و خانوادش اسیب دیده باشن 

میرید عیادتش یه شهر دور دیگه ؟ چندین ساعت راه ؟ 

اره میرم کلا بلانسبت خر تشریف دارم یادم میره ادما باهام چیکارکردن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میرم کلا بلانسبت خر تشریف دارم یادم میره ادما باهام چیکارکردن

مثل من 🥲 زود دلم میسوزه میگم اخه الان فرق میکنه 

حتی واسه بچه ادم این ادم عصاره گوشت دارم درست میکنم ببرم بیمارستان🫤

مثل من 🥲 زود دلم میسوزه میگم اخه الان فرق میکنه حتی واسه بچه ادم این ادم عصاره گوشت دارم درست میکنم ...

هی خداا اخه چرا اینقد مارووو ساده خلق کردییی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
هی خداا اخه چرا اینقد مارووو ساده خلق کردییی

خیلی دلم میخواست تو شرایط خاص دلسوزی نداشتم میگفتم ب من چه و نمیرفتم !! جالبیش اینجاس اینا اصلا قدر خوبیتو نمیدونن یادشون میره اما من خرم

پس چرا من نمیتونم انقد راحت نرم همش میگم بگذر ولش کن اون الان شرایطش فرق میکنه

من قبل از اینکه به بدیاش فکر کنم نمیرم 

کلا نه عیادت کسی میرم نه کسی اگر بمیرمم عیادتم میاد

حوصله داریا بگو کار داشتم نشد زنگ بزن تهش حالش بپرس

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
من قبل از اینکه به بدیاش فکر کنم نمیرم کلا نه عیادت کسی میرم نه کسی اگر بمیرمم عیادتم میادحوصله داری ...

زنگ زدم پرسیدم ولی مثلا دلم میسوزه وقتی شنیدم بچه کوچیک تو تصادف اسیب دیده نا خوداگاه سریع رفتم براش گوشت گذاشتم عصارشو ببرم بخوره 🥲🥲 بعد گفتم اخه دختر ارزش داره کاری ک میکنی !!!