2777
2789
عنوان

این قضیه منو افسرده کرده

370 بازدید | 28 پست

دوتا خواهر دارم که آدمهای خوبین ولی گرم نیستن.فقط من میرم خونه اونا ولی اونا نمیان.خونه مادرم میبنمشون.برادرام ازونا سردتر.زن برادر بزرگم از من خوشش نمیاد.با بقیه رفت و آمد می‌کنه بامن نه.و این مسایل خیلی منو دلخور و رنجور کرده 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

اینکه فکر میکنم دوسم ندارن و برام ارزش قایل نیستند.اینکه زن برادرم بدون دلیل خاصی باهام خوب نیست.دل و دماغ هیچ کاری ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره

به من حتی زنگ هم نمیزنند

مامانم هم خوشش نمیاد دور و برش شلوغ باشع، بچه کوچیک باشه 

من در حال حاضر با همسایه مون که از خانواده اش دوره گرم گرفتم

بهم وسیله میدیم خوراکی اینا، غذا درست میکنم میدم

بچه ها مون باهم بازی میکنند 

وقتتو صرف دوستات و شغلت یا تفریحاتت کن ک کلا فامیلو نبینی ، این خواهرا بدرد نمیخورن

شغل ندارم.خانه دارم.دوستامم پراکنده شدن.احساس میکنم خیلی تنها شدم.به دوتا دوستای قدیمیم گفتم بیاین یه روزی همو ببینیم خبری ازشون نشد

اینکه فکر میکنم دوسم ندارن و برام ارزش قایل نیستند.اینکه زن برادرم بدون دلیل خاصی باهام خوب نیست.دل ...

زن برادرت که بره به جهنم

اصلا برات مهم نباشه

آنقدر خودتون رو مشغول علایقتون کنید که اصلا وقت نداشته باشین بهشون فکر کنید

اشکال ندارهبه من حتی زنگ هم نمیزنندمامانم هم خوشش نمیاد دور و برش شلوغ باشع، بچه کوچیک باشه من در حا ...

یکی از خواهرام خونش شهر دیگس.اخر هفته برگشته بود شهر خودمون.دعوتش کردم برای نهار.گفت اصلا وقت ندارم باید برم عیادت چندتا مریض.بعدا فهمیدم نهار رفته خونه برادرم 

زن برادرت که بره به جهنماصلا برات مهم نباشهآنقدر خودتون رو مشغول علایقتون کنید که اصلا وقت نداشته با ...

می‌دونی آخه منو داداشم رابطه خیلی خوبی داشتیم.من اصلا در حق زنش بدی نکردم.اینکه با بهانه های بچگانه فاصله انداخته خیلی ناراحتم کرده.بااینکه ده سال از من بزرگتره

فقط و فقط برو یه کلاس ورزشی ثبت نام کن بعد با همکلاسی هات دوست شو تمااااتام

۳۰سالم شده.دیگه فکر نکنم بتونم دوست پیدا کنم