2777
2789

پارسال رفتم قهر خونه بابام، ازونجایی ام که خطای همسرم خیلی خیلی خیلی در حقم بد بود بود تمام خانواده پشتم درومدن، ازون موقه شوهرم با همه خواهر برادرام قهر و قطع ارتباطه، یکسال با هر زبونی میشد باهاش راه اومدم که ازین فاز دراد، نشد ک نشد..

حالا یک هفتس منم تصمیم‌گرفتم همون رفتار خودشو با خودش انجام بدم، نرم پیششون

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

هر آدمی با دلیل یا بی دلیل حق داره با بعضیا رفت و آمد بکنه یا نکنه

اونا بستگان و فامیل شمان ، فامیل همسرت نیستن

شما هم دلت نمیخواد نرو  

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آدمی با دلیل یا بی دلیل حق داره با بعضیا رفت و آمد بکنه یا نکنهاونا بستگان و فامیل شمان ، فامیل ه ...

چه ربطی داره

اینی که شما میگی در مورد درو همسایه صدق میکنه نه برادر و خواهر زن یا شوهر

خانواده س نه عمو و زن عمو

چه ربطی دارهاینی که شما میگی در مورد درو همسایه صدق میکنه نه برادر و خواهر زن یا شوهرخانواده س نه عم ...

خانواده بعد ازدواج یعنی همسر و فرزندان مجرد

بقیه میشن فامیل و بستگان 

خواهر و برادر شما فقط خواهر برادر خودتون هستن ، نه خواهر برادر همسرتون ... ایشون با شما ازدواج کرده ، نه با اونا

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانواده بعد ازدواج یعنی همسر و فرزندان مجردبقیه میشن فامیل و بستگان خواهر و برادر شما فقط خواهر براد ...

احتمالن برادر یا خواهر نداری که اونا رو فامیل میدونی، اگرم داری ک روابطتون حسنه نیست که جایگاهشون ب فامیل تنزل کرده براتون😁

احتمالن برادر یا خواهر نداری که اونا رو فامیل میدونی، اگرم داری ک روابطتون حسنه نیست که جایگاهشون ب ...

دارم 

رابطمون هم خوبه . اما واقعیت همینه 

بعد ازدواج خانواده میشه همسر و بقیه فامیل 

و هیچ اجباری نیست همسر به زور و باناراحتی باهاشون معاشرت داشته باشه . خواهر من ، خواهر منه . خواهر همسرم نیست ... و برعکسش

بازم شما هر جور دوست داری رفتار کن ‌‌🙂

کاش همه چیز به همین راحتی بود ک میگی..در هر صورت مرسی از نظرت

میدونم نظرم بی رحمانه به نظر میرسه 

اما اگر بهش فکر کنی میبینی چقدر مشکلاتت حل میشه 🩷

میدونم نظرم بی رحمانه به نظر میرسه اما اگر بهش فکر کنی میبینی چقدر مشکلاتت حل میشه 🩷

احتمالن چون خودت همچین مشکلی نداری انقدر راحت میتونی اینارو بگی

حسش نکردی این حال بدو

احتمالن چون خودت همچین مشکلی نداری انقدر راحت میتونی اینارو بگیحسش نکردی این حال بدو

نه ندارم

چون از اول با این دیدگاه جلو رفتم 

دیگران ازم توقع ندارن . نمیذارم که داشته باشن . خودم و همسرمو تحت فشار برای معاشرت با دیگران نذاشتم . گفتم الویت خودمون و حال خوبمون هستیم 

واسه همین روابط بر اساس محبت و علاقه تنظیم شد . همسرم متوجه شد نه نقطه ضعفی دارم نه اینکه میخوام اذیتش کنم 

برای همین میگم عمیق بهش نگاه کن

نقطه ضعف نشون نده

حال خوب خودت و همسرتو به خاطر بقیه خراب نکن 

و نذار توقعات بقیه باعث اختلافتون بشه