2777
2789

بچم ۳و نیم سالشه اول ک سرفه هاش شروع شد بردم دکتر شربت چرک خشک کن با پرسپان و اسپری بینی داد کم کم داشت خوب میشد جوری ک ۸ ۹ روز بعد فقط روزی یکی دوتا سرفه میکرد ولی یدفعه باز سرفه هاش بیشتر شد الان ۴روزه شدید سرفه میکنه باز بردم دکتر ایندفعه گفت شربت قوی تر میدم کو آموکسی کلاو ۱۵۶ داد الان ۳روزه این شربت رو میدم ولی هنوز شدید سرفه میکنه هرکار بلد بودم کردم تو این مدت غذامون شده سوپ و.. بهش دمنوش ختمی و چهار تخمه دادم بدنشو با روغن سیاه دونه یا کرم ماساژ میدم خیلی میترسم نمیدونم دیگه چیکار کنم جوری سرفه میکنه ک از درد گریه میکنه خواهش میکنم کسی میدونه چیکار کنم خوب بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من سرفه هاش داشت خوب میشد ک یکدفعه خیلی بدتر شده شبا نمیتونه بخوابه جوری سرفه میکنه ک میخواد بال ...

دقیقا دختر منم اینطوری شد اولش ک‌مریض شد بعد یک هفته خوب شد یهو دوباره شروع شد با سرفه های خلطی

فکر کنم ویروسه کلا این مدلیه

دقیقا دختر منم اینطوری شد اولش ک‌مریض شد بعد یک هفته خوب شد یهو دوباره شروع شد با سرفه های خلطیفکر ک ...

عزیزم میشه بگی بعدش چقدر طول کشید تا بچتون خوب بشه و بچه تون چند سالشه 

بچه من ۳و نیم سالشه اولش ک سرفه کرد یک هفته خوب شد بعد باز شروع شد کلا الان نزدیک یک ماه شده ولی هنوز کامل خوب نشده 

عزیزم میشه بگی بعدش چقدر طول کشید تا بچتون خوب بشه و بچه تون چند سالشه بچه من ۳و نیم سالشه اولش ک سر ...

عزیزم دختر من 4ماهشه تقریبا 1ماه طول کشید تا کامل خوب شد 

تا وقتی تب ندارع آنتی بیوتیک نده اصلا