2777
2789
عنوان

چی بپوشم ؟

418 بازدید | 34 پست

سلام . من واسه ی بعد زایمان می خوام لباس بدوزم . نمیدونم طبیعی یا سزارین میشم . زایمانم هم میوفته توی دی . بعد فوق العاده هم خجالت میکشم که بخوام شیر بدم جاییم معلوم بشه . چه لباسی بدوزم ؟ چه مدلی؟

😁😁😁بیاین اینجا
ی لباسی بلند ک از جلو باز باشه ب نظرم واس شیردادن راحت باشی...خجالت نداره خواهر من☺☺☺☺

خیلی خجالت داره بابا . اخه من اصلا جلوی کسی حتی لباس حلقه ای نمیپوشم چه برسه به اینکه سینم معلوم شه !! . حتی از وقتی که باردار شدم همش جلو بقیه لباس ازاد پوشیدم که معلوم نباشه . 

😁😁😁بیاین اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خجالت داره بابا . اخه من اصلا جلوی کسی حتی لباس حلقه ای نمیپوشم چه برسه به اینکه سینم معلوم شه ...

سخت شد😅😅😅😅😅😅😅پس حتما برو خیاطی بپرس کمکت کنه 

ان مع العسر یسرا ... 
سخت شد😅😅😅😅😅😅😅پس حتما برو خیاطی بپرس کمکت کنه 

البته کاور شیردهی هم گرفتم ولی میترسم اون روزای اول نشه استفاده کرد . اصن خیلی استرس این قضیه رو دارم حتی بیشتر از زایمان!!!

😁😁😁بیاین اینجا
البته کاور شیردهی هم گرفتم ولی میترسم اون روزای اول نشه استفاده کرد . اصن خیلی استرس این قضیه رو دار ...

دیونه😅😅😅😅😅ایشالاااااااااا زایمان راحتی داشتی باشی عزیزم😍😍😍😍😍

ان مع العسر یسرا ... 
خیلی خجالت داره بابا . اخه من اصلا جلوی کسی حتی لباس حلقه ای نمیپوشم چه برسه به اینکه سینم معلوم شه ...

خب قرار نیست جلو کسی شیر بدی که خواستی شیر بدی بگو ببخشید برو تو یه اتاق دیگه شیر بده

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خوب قرار نیست که توی جمع بشینی شیر بدی . میتونی بری توی اتاق ولی به هر حال کسی باید باشه که کمکت کنه ...

اون روزای اول اگه برم خونه مامانم . مامانم و خواهرام و مادر شوهرم پیشمن همش . میشه بهشون گفت برن بیرون ایا؟؟

😁😁😁بیاین اینجا