2777
2789
عنوان

نظر بدید با این پسر چ کنم

125 بازدید | 12 پست

۲سال نیم باهاش دوستم ن میاد خاستگاری ن زیاد چت می‌کنیم چون یا سرکاره یا خاب میدونم اصلا اهل خیانت نیستتت شده هفتهی ی بار ببینمششش ، خیلیم دوسش دارم 😭ولی دیگه نمیتانمممم  تو روز کلا ده دیقه چت می‌کنیم یا ی زنگ بزنیم بهم معلوم نیس تو رابطم یا ن اصن ، قصد ازدواجم ک نداره آقا 😭💔😂همه چی برعکس شده والا چ کنم با این من اخه 

مثل من من الان نمیدونم سینگلم‌یا رلم

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجور پسر تکلیفش باخودش معلوم نیس تو چطور میخای تکلیفتو مشخص کنه. من باهمین مدل ادم ۶ سال ادامه دادم اخرشم با هزار بدبختی کات کردم. رابطه بااینجور ادم ته نداره ولش کن و برو دنبال زندگیت

ببین اینجور پسر تکلیفش باخودش معلوم نیس تو چطور میخای تکلیفتو مشخص کنه. من باهمین مدل ادم ۶ سال ادام ...

کاش میشددد هزارباررر کات کردیم گفتم این باز دیگه تمومش ولی با اون پی داده یا من دوباره نتونستم خیلی دوسش دارم اخه 

عاشق شدی😂😭😐😐

خیلی بدجوررر🥲کلا ادم احساساتی هستم خیلی زودددد وابسته همه چی میشم حالا ی چ برسه ب این ک اولین پسریه ک اومده تو زندگیم و کلی خاطره باهم داریم 

کاش میشددد هزارباررر کات کردیم گفتم این باز دیگه تمومش ولی با اون پی داده یا من دوباره نتونستم خیلی ...

دوست داشتن اینجور ادم بی فایدس،بارها فرصت دادم بخشیدم اما چیزی عوض نشد، ببین اینا یکیو میخوان ک فقط از تنهایی درشون بیاره،محض سرگرمی یکی باشه. پسری ک ی دخترو بخواد زمین و زمانو بهم میدوزه تا زودتر بدستش بیاره و سهم مرد دیگ ای نشه