2777
2789
عنوان

کسی با طب سوجوک آشنایی داره؟

2156 بازدید | 12 پست

درمان بدون دارو هست

بیشتر فکر میکنم با تلقین باشه

مثلا میگه کمرت درد میکنه 12 فلفل سیاه بزار پشت دستت چسب بزن روش 21 روز تکرار کن

بعد با بعضیا حرف زدم میگفتن خوب شدیم

شما نظرتون چیه؟

همینجوری کنجکاو شدم بپرسم

بی خیال باش تا کامروا باشی

مثلا دور انگشتاتو قرمز كني جاي لك ها ميره😐

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ی کانال جوین شدم در مورد همیناس 

ک مثلا انگشت شصت دستت بازتابش ب کودوم عضو بدنته 

حالا بچه خواهر من یبوست داشت بعد تو کانال دیدم ک باید انگشت اشاره را یک دقیقه ماساژ بدی بهش گفتم انجام بده با سختی قبول کرد بعد تا تموم شد چن دقیقه بعدش اومد گف خاله راهکارت جواب داد😂 خوب شدم 

بعضیا جواب گرفتن

من بنظرم یه جورایی تلقین هست

با گذاشتن فلفل سیاه رو دست یا قرمز کردن دستش هروقت میبیندش میخواد مثلا کمرش خوب شه تمرکزش رو خوب شدن کمرش میره بالا

یه جورایی قانون جذب میشه دیگه

بی خیال باش تا کامروا باشی
بعضیا جواب گرفتن من بنظرم یه جورایی تلقین هست با گذاشتن فلفل سیاه رو دست یا قرمز کردن دستش هروقت م ...

یه در میلیون قانون جذب جواب میده اونپ با کلی شرایط این به نظرم به خواص برمیگرده یا گرم شدنه اون ناحیه یا یه ماده ای که تو اون فلفل یا لپه یا نخود هست یا رنگ درمانی که خودش یه مبحثه تو طب کره ای و چینی