2777
2789
عنوان

شاغل بودن به رد کردن خواستگار خوب می ارزه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 101 پست
اینایی که اینجا نظر میدن شوهر خوبو بچسب خونه داری بهترین شغله همونان که تو تاپیک های خانوم های شاغل ...

اره مث‌ خانوم های شاغل‌ که تو تاپیک های خانومای‌ خونه دار می گن خوش به حالتون‌ کار نمی کنید و وقتتون‌ برای همسر و بچه هاتون میزارید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینایی که اینجا نظر میدن شوهر خوبو بچسب خونه داری بهترین شغله همونان که تو تاپیک های خانوم های شاغل ...

آخه من خیلی زحمت کشیدم

سالها شاگرد اول

دانشگاه معدل الف

شب بیداری و زبان و ...

به خودش هم گفتم اینا رو و گفت یعنی اینو قبول نکنم رد میکنی من رو ؟

منم گفتم ۱۰۰درصد

پیش خودم چیزی نگفت ،ولی مادرش میگه خیلی تو فکره هم خوشش اومده و نمیتونه بگذره هم با شاغل بودن کنار نمیاد

منم کلا گفتم نه کلی یکم دلمم پیششه 🥲😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من آرزومه یه شوهر عالی پولدار گیرم بیاد بگه راستی میری سر کار چقدر حقوق میدن بهت نمیخواد بری خودم به ...

پس شما روی رسیدن به شغل کار نکن

رو شوهر پولدار کار کن

ببین از قدیم در مورد مرد پولدار چی تو ذهنته؟

فلانی رو همین پول خراب کرد شلوارش دو تا شد

بهمانی با مرد پولدار ازدواج کرد چه فایده خسیسه و اخلاق نداره

پولدارا منت می ذارن

پولدارا خوشبخت نیستن یدونه سیب رو باهم نمی تونن بخورن دعواشون میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آخه من خیلی زحمت کشیدمسالها شاگرد اولدانشگاه معدل الفشب بیداری و زبان و ...به خودش هم گفتم اینا رو و ...

میفهمم عزیزم کار درستی کردی کسی که شخصیتش اینجوریه مطمئن باش تو موارد دیگه ای هم تو زندگی جلو پیشرفتتو میگیره فقط مسئله کار نیست

آخه من خیلی زحمت کشیدمسالها شاگرد اولدانشگاه معدل الفشب بیداری و زبان و ...به خودش هم گفتم اینا رو و ...

اینها برای یه خانم خوبه معدل و سواد وغیره 

ولی بعد از زمانی میبینی دیگه کافی نیست

روحت اذیته

مرنج و مرنجان
شغلت چیه اسی؟اگ واقعا کارت رو دوست داری و بهت انرژی میده و شغل مفیدیه کنارش نذار و اینک فقط جنبه ماد ...

واقعا جنبه مادیش مهم نیست

خیلی ها من رو میشناسن به واسطه مسابقاتی که رفتم 

یا یجاهایی تدریس کردم 

و دانشجو الف بودنم ، 

از نظر شخصیتی هم اجتماعی و فعالم ،

اصلا نمیتونم کنار بیام همه این افراد بگن فلانی آخرش خانه دار شد 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

پس سالها تحصیل و شب بیداری چی میشه

بیین الان تفکرت اینه بعد ازدواج میکنی بیشتر میره رو مخت که حیف شدی زن شاغل میینی اذیت میشی شاید فامیلای شوهرت شاغل شدن بدتر میسوزی

اگه میتونی با همه اینا کناربیای و فکر شاغل شدن نکنی بسم الله

هم ازدواج خوب مناسبه هم شاغل شدن پس ففط خودت مهمی

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی