2777
2789

یادش بخیر🥹 

ما خودمون انتخاب میکردیم 

من حرف ک و حرف ـِ رو برداشتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر🥹 ما خودمون انتخاب میکردیم من حرف ک و حرف ـِ رو برداشتم

ای چ جالب منم .کیک یزدی بردم .با کیوی .کشمش .شکلات .سرمدادی با نمدی کفشدوزک درست کردم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

برای دخترم حرف ش رو انتخاب کردم و شکلات بردیم ولی مدرسه پسرم از این کارا نمیکنن . معلمشون فقط میگه هر کس دوست داشت یه کاردستی درست کنه با اون حرف و بیاره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برای زمان شما هم بود مگه

نه برای پسرم بود ، زحمت برای ما عشقش برای اونا  

الان کلاس سومه 😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ای چ جالب منم .کیک یزدی بردم .با کیوی .کشمش .شکلات .سرمدادی با نمدی کفشدوزک درست کردم

عالی بوده ، خدا قوت 😍😍 

منم خیلی ذوق این کارا رو داشتم