2777
2789

تاپیک زدم راجع به مادر وپدراییکه نباید بچه دار بشن و باذکر مثال زندگی خودم گفتم 

و گزارش زذن 

خب گزارش میزنی که چی 

پوچی بیشعوریت کم نمیشع 

و توهنوز والد سمی هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعورن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

حالا شما ناراحت و سمی نشو عزیز

وقتی تاپیک زدم داشتم گریع میکردم تیغ دستم بود 

با بچه ها حرف زدم آروم شدم بهم راه حل دادن 

زندگی سخته چون بعضیا نمیخوان تغییر کنن و هرکی مخالفون باشه باید حذف شه شده ختی یه تاپیک کوچیک

اونا تفکرات خودشون رو دارن و شما نمیتونید اونا رو تغییر بدید حتی با توهین پس حرص نزنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونا تفکرات خودشون رو دارن و شما نمیتونید اونا رو تغییر بدید حتی با توهین پس حرص نزنید

من نمیخواستم تغییرشون بدن اومدم یکم درددل کنم 

حالمم بهتر شد با بچه ها حرف زدم 

اگه قرار بود تغییر کنن این همه سال میکردن