2777
2789
عنوان

معجزه

119 بازدید | 26 پست

دلم یه معجزه از خدا میخواد ،سالهاست منتظرم چی میشه منم بیام باخوشحالی بگم حاجتم برآورده شد ،چقدر از ائمه و اماما بخوام که خدا حاجتم بده دیگه طاقت ندارم دلم خسته از این همه انتظار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هیچکس نخواهمن ب شخصه فقط و فقط ازخدا میخوامجای زیارتی برم دعا میکنم ن اینکه قبولشون نداشته باشم ن ...

میشه از خدا بخوای حاجتم بده اشکم سرازیره دلم شکسته دعا میکنم حال دلت خوب باشه و حاجت های شما هم برآورده شاید خدا به واسطه شما برآورده کنه 

معمولی ،نماز و روزه

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری

با قلبت بهش باور داشته باش بخدا برات معجزه میکنه قول میدم

چهل شب نمازشب بخون هرناممکنی رو ممکن میکنه اولیش آرامش درونی 

وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداریبا قلبت بهش ...

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

درسته ولی باور کن خیلی از دور و بریام بدون نماز شب و حتی نماز یومیه حاجت گرفتن

افرین این پیامت جواب سوال خودته دقیقا

چون اونا بدون هیچ عبادتی قلبی بخدا باور دارن و مطمئن هستن ک خدا اون چیزیو ک میخوان بهشون میده..خداهم دریغ نمیکنه

[QUOTE=360749482]وقتی ک میگی خدایا چی میشه حاجت منو بدی یا چرا و کی حاجت منو میدی یعنی ب قدرتش ایمان نداری با قلبت ب ...[/QUOTE

چکار کنیم که بتونیم به قدرتش ایمان پیدا کنیم؟

بعد ۴۰ شب نماز شب پشت سرهم باشه؟ وقت پریودی چی؟

استارت عزیز انشاالله تو این روزها بیایی و تاپیک بزنی و معجزه ای که برات رخ داده واسمون تعریف کنی😍😍