2777
2789

من شاید شاید تونستم جواب بدم اگر دوست داشتی بپرس البته بازم میگم شاید چون خدا آگاه و قادر هستش ما بنده ایم آینده بین هم نیستیم این هم حسه حالا بپرس بانو😍خیره چی شده 

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

من شاید شاید تونستم جواب بدم اگر دوست داشتی بپرس البته بازم میگم شاید چون خدا آگاه و قادر هستش ما بن ...

من چ حسی. بهش دارم ؟دو دلیم از بین میره ؟اون چه حسی داره؟رابطمون به کجا میرسه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چ حسی. بهش دارم ؟دو دلیم از بین میره ؟اون چه حسی داره؟رابطمون به کجا میرسه ؟

ترسید و دولی تو رابطه شماست 

رابطتون حس خاصی و حتمی نمیتونم بگم ی گنگی هستش از طرف مقابلت 

گاهی حس ترس یهو میاد میگی چی میشخ میشه نمیشه ب هررحال میشینی فکر میکنی ولی ب احتمال ۶۰ یا ۷۰ میرسی بهش اگر خودش بخاد

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

ترسید و دولی تو رابطه شماست رابطتون حس خاصی و حتمی نمیتونم بگم ی گنگی هستش از طرف مقابلت گاهی حس ترس ...

طرف مقابل دوستم داره ولی ؟اینطوذی حس می‌کنم من ک دوستم داره 

من شاید شاید تونستم جواب بدم اگر دوست داشتی بپرس البته بازم میگم شاید چون خدا آگاه و قادر هستش ما بن ...

خیلی ممنونم بابت توجهت همین که در حد یه نظرم برام باشه کافیه❤️

خیلی دلم میخواد بدونم یکی از دوستام که تو ذهنم در نظر دارمش چه حسی نسبت بهم داره؟

اخلاقش عوض شده چرا؟

اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش
ترسید و دولی تو رابطه شماست رابطتون حس خاصی و حتمی نمیتونم بگم ی گنگی هستش از طرف مقابلت گاهی حس ترس ...

منم بگو عشقم م دوسم داره؟چه فکری راجب من میکنه؟کی برمیگرده؟لطفا هرچی حس کردی بگو ممنون میشم🥲❤

اون می‌خواد ولی من دو دلم

بله میدونم همون طور ک گفتم دو دلی حس میکنم.طرفتم اگر بخاد بقیش حله  استخاره بگیر یا بلد نیستی بگو بگیره برات یکی 

من بخاطر سنگینی سرم نمیتونم بگیرم برات عزیزم شرمنده ♥️ان شاءالله ک هر چی خیرته برات پیش بیاد 

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

خیلی ممنونم بابت توجهت همین که در حد یه نظرم برام باشه کافیه❤️خیلی دلم میخواد بدونم یکی از دوستام که ...

دوقتتون نسب ب شما سرد شده و گهگاهی بی توجهی میکنه ایا؟ شاید شک داره راجب ی چیزی ک راجب توعه میگذره نگران نباش حل میشه این سردی دوستت ی دوره دوره

نسبت ب ت حس خوبی داره تقریبا

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

عزیزم میشه ب منم بگی حسش بهم چیه ؟؟میمونه یا میره؟؟؟برات حمد میخونم

حس خوب و دوست داشتن داره  حسم میگه میمونه. اما ی مشکلاتی این وسط حس میکنم ک بستگی ب تصمیم طرف داره

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

منم بگو عشقم م دوسم داره؟چه فکری راجب من میکنه؟کی برمیگرده؟لطفا هرچی حس کردی بگو ممنون میشم🥲❤

شاید بر نگرده اینجودی حس کردم والا دعوا یا بحث کوچیک داشتید ؟

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️