2777
2789
عنوان

گره کور

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه انرژی منفی رو از بین میبره میگن تو خونه خیلی خوبهمحل کارت اگر اذیت نمیشی بذار

چه خوب

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

اسفند هم دود کنی خوبه ولی درکل هست روزهایی که همه داشتیم توش جون میدادیم از غصه یا گرفتاری ولی گذر ز ...

اخه واسه من خیلی ساله

دیگه اشک همه در اومده

وای خدای من ینی ب خاطر اینه؟

شک نکن. تا میتونی محبت کن. تندی نکن. هر کاری که کردی باعث ناراحتی شده جبران کن بعد بهشون بگو برات دعا کنن اگه گره از کارت باز نشد بیا هرچی خواستی به من بگو

شک نکن. تا میتونی محبت کن. تندی نکن. هر کاری که کردی باعث ناراحتی شده جبران کن بعد بهشون بگو برات دع ...

خدای من

اونا ک شب روز منو دعا میکنن

ولی خوب حس میکنم اذیت می‌کنیم همو

خدای مناونا ک شب روز منو دعا میکننولی خوب حس میکنم اذیت می‌کنیم همو

بله معلومه که اونا دعا میکنن چون هیچ پدر و مادری راضی به گرفتاری فرزندش نیست.ولی خدا چی؟ همیشه نباید دنبال طلسم و جادو بود .گره کار شما تو خونه شماست عزیزم