2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جور آدم توشون هست ولی قمی های اصیل به شدت رو دارن .یعنی با رویی که دارن میتونن موفقیت های بزرگ کسب کنن البته اگه مسیر درست برن .

حالا نیان بگن نه توشون کمرو هم هست .استثنا موجوده ولی خصوصیت اصلیشون همینه .

همه جور آدم توشون هست ولی قمی های اصیل به شدت رو دارن .یعنی با رویی که دارن میتونن موفقیت های بزرگ ک ...

قمی اصیل اصلا تو قم پیدا نمیشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

قمی اصیل اصلا تو قم پیدا نمیشه

بعدم اونایی که متولد قمن ،با اینکه قمی اصیل نیستن ولی چون با قمی ها زیاد نشست و برخواست داشتن اونام زرنگ و رودار هستن .

کار اداری داری بده اونا انجام بدن .پیروز میدون میشی 😁

چرا هستن .میگن کاشونی هستیم .البته احتمالا دو رگه هستن .

هستن ولی خیلییی کم

من که خودم چندساله قمم ندیدم البته خب از دورم نمیدونم چطور تشخیص بدم

فعلا که خود شهر قم پر از افغانه از ایرانیا بیشترن بقیه هم از شهرای دیگه اومدن مثلا تورک آذربایجان شرقی و غربی و همدان و از همه جا هستن و از استان مرکزی هم هستن اینا بیشترن یکمم کورد و بقیه قومیتا که همه جا هست. و عرب های خارجی و حتی آفریقایی هم تو قم هست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بعدم اونایی که متولد قمن ،با اینکه قمی اصیل نیستن ولی چون با قمی ها زیاد نشست و برخواست داشتن اونام ...

عه چه جالب نشنیده بودم 😁

هستن ولی خیلییی کممن که خودم چندساله قمم ندیدم البته خب از دورم نمیدونم چطور تشخیص بدمفعلا که خود شه ...

بله منم چند سالی توفیق زندگی اونجارو داشتم الآنم زیاد میرم 😁