2777
2789
عنوان

سلام

64 بازدید | 8 پست

بچه ها چکار کنم که تا اخلاقم خیلی خوب بشه من دوست ندارم افسردگی و استرس و فشار و روحی و روانی و افسردگی و زودرنجی و عصبانی و جیغ و دعوا داشته باشم یه راه حلی برا من بکنید من چکار کنم با این اخلاق بد دوست ندارم بد اخلاق باشم هردفه دو و سه بار واقعا از این اخلاق بد نمی‌کشم این بد اخلاقی منو خسته کرده میخوام با بد اخلاقی و عصبانیت خدافظی کنم برا همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهنگ انگیزشی گوش کن.باشگاه برو خیلی تو روحیه تاثیر داره

من اخه به باشگاه اصلا علاقه زیادی ندارم من از آهنگ خیلی خوشم میاد و آهنگ غمگین و شاد را دوست دارم چی بخورم تا این اخلاقم اثر کنه

من اخه به باشگاه اصلا علاقه زیادی ندارم من از آهنگ خیلی خوشم میاد و آهنگ غمگین و شاد را دوست دارم چی ...

والا فکر نکنم خوردن تاثیر زیادی داشته باشه. اگه به باشگاه علاقه نداری برو پارک پیاده روی کن.مخصوصا الان پاییزه و پارک ها خیلی قشنگن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اگه سوره نجم بخونم خوب میشم

گلم منم دارم یه هفته ست میخونم ارومترم ولی خب عوامل بیرونی زیاده بهم فشار میاره امیدوارم مداومتش کمکمون کنه ... بشدت هم توی چشمم بدون اینکه چیز خاص باشم. خداذکمک هر دومون کنه بخون هر روز

گلم منم دارم یه هفته ست میخونم ارومترم ولی خب عوامل بیرونی زیاده بهم فشار میاره امیدوارم مداومتش کمک ...

باید چی بخورم خوب بشم تا بد اخلاقی فراموشش کنم ؟

باید چی بخورم خوب بشم تا بد اخلاقی فراموشش کنم ؟

نمیدونم ولی من شنیدم بادمجان سرخکرده بداخلاقی میاره بیشتر ازین نمیدونم ...دلیل بداخلاقیت درونی هست یا از یه عامل خارجی ؟