2777
2789
عنوان

پرسش و پاسخ بارداری و بچه داری

51 بازدید | 4 پست

خانما من خودم یه تازه مادره ناواردم با کلی سواااال هر کسی هم سوال داره بیایید بپرسید با تجربه ها لطفا جواب بدن ...به داد ما نا بلدا برسید😭

بچم خیلی دلدرد و نفخ داره همش خودشو مچاله میکنه تورو خدا غذا چیا نفخ داره ک نخورم؟

زردیش همچنان مونده و مقاوم شده بعد از یه ماه و نیم دکتر گفت دیگه کاریش نمیشه کرد باید زمان بگذره کسی بوده اینجوری باشه؟؟

بچه رو هر چند وقت باید شست؟؟؟

من دست تنهام شهر غریب خانما چجوری به کاراتون میرسید بچم خیلی نا اروم و کم خوابه دارم تلف میشم ولی به هیچکاری هم نمیرسم😓

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

غذاهایی که حبوبات مثل نخود ولوبیا ولپه را داره کمتر مصرف کن یا حبوباتش را ۲۴ تا ۴۸ ساعت از قبل خیس کن که برات مشکل ایجاد نکنه

منظورت از شستن بچه استحمام هست ؟باید حداقل هفته ای یکبار حمامش کنی

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

آروم باش عزیزم 

کولیک داره ؟ 

گیرمیچر بهش دادی تا حالا ؟ برای دل درد نوزاد خوبه آرومش میکنه 

اگر شیر خودت رو بهش میدی برای زردی لیمو شیرین بخور تا شیرت خنک بشه 

شاید بچه ات با شیر خودت سیر نمیشه که گریه میکنه امتحان کن شیر خشک کمکی بهش بده 

برای درمان زردی هم با عرق شاطره پاهاش رو روزی یه بار بشور 

حموم کن 

مهتابی خونتون سفید باشه و اصلا رنگ زرد توش نباشه 

شیر هم زیاد بهش بده تا زودتر خونش تصفیه شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزای تند نمی خورم

کلم

کلم بروکلی

حبوبات

پیاز 

سیر 

و....

نفاخن

در مورد زردی اطلاعی ندارم.

شستن بچه بعد پوشک کردن منظوره؟؟

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

حبوبات ، کرفس ، خیار ، کاهو ، لبنیات ، اینا نفاخ و طبع سرد دارن باعث دل درد میشن ولی نمیشه بطور کامل قطع کرد که! پس میاییم در کنارش گرمی جات میخوریم ، مثلا داخل ماست زیره یا نعناخشک بریز ، داخل چایی و شیر نبات  ، دارچین ، زنجبیل بریز ، عرق نعنا بخور بعد غذا هایی مثل قیمه ، قرمه، آبگوشت ، آش 

لیمو شیرین بخور روزی ۷ الی ۸ تا ، عرق کاسنی ، خودت بخور  ، دم کرده ترنجوین به بچه بده خودتم میتونی بخوری ، با عرق کاسنی صورت بچه رو تمیز کن ،

بچه رو هفته ایی یا ۱۰ روزی یکبار حمام کن چون هوا سرد هست یه موقع سرما نخوره وگرنه میگفتم ۴ روزی یه بار ببرش

برا زردیه بچه یه قرص هست دکتر نیده بهش بخوره خوب خوب میشه دختر خواهر من خورد خوب شد الحمدالله 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊