2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونی ک تولدم یه پارچ شیشه ای زشت ایرانی آورد، لعنتییی چرا نسل اینایی که  پارچ و لیوان تولد میبرن منقرض نمیشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

زنداداشم چرا نداره نفهم و پرو دیگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چه فرقی به حال شما داره😂😂😂

دوست دارم بدونم چه کاری باعث‌میشه فکز کنی نفهمن 

عمدیه یا نه 

آیا همه یه نفهم دورشون دارن یا فقط من دارم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

ادمای که کارشون فقط مسخره کردن و دل شکستن دیگرانه نفهم به تمام معنااااا هستن

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

دوروبرم ندارم. ولی با احترام به کاربرهای فهمیده سایت، تا دلت بخواد تو نی نی سایت نفهم دیدم.

وای نی نی سایت فاجعه شده 

چقد بد 

طرف میاد درد دل کنه 

میریزن رو سرش نفهما

ادمای که کارشون فقط مسخره کردن و دل شکستن دیگرانه نفهم به تمام معنااااا هستن

نه 

نفهما یه کار رو که دیگران رو‌ آزار میده 

عمدا تکرار میکنن

نه نفهما یه کار رو که دیگران رو‌ آزار میده عمدا تکرار میکنن

خب ببین مثلا من لاغرم بعد بعضیا میدونن چقدر رو این قضیه حساسم که دست خودم نیس لاغریم

ولی همچنان بهم تیکه میندازن پس نفهمن دیگه😁

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️