2777
2789

از این پیرکسا دارید یا از این معمولیه؟ 

من این مدلی👇🏻 داشتم از دستم بدجور افتاد و شکست که خب طبیعیه

از این مدل پیرکسا خریدم👇🏻اصلا نیوفتاد یا به جایی نخورد ولی ترک خورده دوباره😕

یعنی این پیرکسا جنسش بده؟ تحربه استفاده ازش رو داشتید؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل اولی ولی به جا ابی صورتیشو داشتم همون بار اول اومدم دم کنم خورد به در کابینت پایینش ترک خورد یعنی از کارتن درش اوردم شکست انداختم اشعالی بیچاره حتی رنگ زعفرونم ندید عمرش کوتاه بود

بعد از یه مدت استفاده کلا ترک میخورن باید جدید بگیری من تجربشو دارم

ممنونم عزیزم، منظورتون پیرکسا هست که اینطورن؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

قوری زعفران من مثل تصویر اولی هست که گذاشتید

یه سالی هست تو دستمه گاهی ازش استفاده میکنم فعلا که چیزیش نشده وخوبه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
چینی دارم و تا امروز استفاده نکردم

پس تو چی زعفرون دم میکنید؟ 😉

بله وقتی ترک خورد بنداز بیرون که یه وقت بد موقع نشکنه زعفرون حیف نشه 😂

دقیقا😂

ممنونم