2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زوده مخصوصا واسه پسر

حداقل دو سال و نیم

بذار بعد عید که هوا هم گرم باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

پسر من دوسال و یکماهشه تازه دارم میبرمش تو‌حموم با رقص و شعر و کلی ادا اصول‌ جیش میکنه همکارم میگفت اصلا عجله نکن میگفت دخترم رو‌مادرم‌به زور هی گفت پیر شده دیگه ببرش دسشویی و سر دوسال از پوشک‌گرفتش بچه بیچاره به خاطر استرس و فشاری که بش وارد شده بود چند سال مشکل یبوست داشت و دکترا میگفتن مشکل جسمی نداره فشار روانی نمیذاره راحت کارشو‌بکنه 

اول باید ببینی آمادگیشو داره یا نه اینجوری که بهش بگی هر موقع پوشکت کثیف شد بگو و واقعا ببینی میگه یا دلش میخواد بره دستشویی قبل از از شیر گرفتن از پوشک نگیر ولی یادش بده دستشویی رفتن رو یل سره پاش بگیر برا جیش 

پسر من دوسال و یکماهشه تازه دارم میبرمش تو‌حموم با رقص و شعر و کلی ادا اصول‌ جیش میکنه همکارم میگفت ...

این بچه تا اخر عمرش این فشار روانی روش تاثیر میزاره 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

اگه شب تا صبح پوشکش خشکه یعنی آمادگی از پوشک گرفتن رو داره

ولی نباید زود بگیریش 

صبح که از خواب پا میشه اگه دیدی پوشکش خشکه،بنشونش رو لگن خودش،اگه جیش کرد براش برچسب بزن

چند صبح این کار رو کن،که بدونه جز پوشک جای دیگه ای هم می تونه دستشویی کنه

همینجوری ادامه بده ،صرفا جهت آشنایی با لگن

تا دو سال اصلا بهش فشار نیار

من پسرمو اینجوری از پوشک گرفتم از ۱۸ ماه شروع کردم و ۲ سالگی به راحتی از پوشک گرفته شد

ولی چون یبوست داشت ار پی پی می ترسید،تا ۳ سال هر وقت پی پی داشت می گفت برام پوشک بیار،دو سه روزی یه بار پی پی می کرد،منم بهش گیر ندادم،خودش یه روز یهویی واسه پی پی هم پوشک رو گذاشت کنار