2777
2789
چقد طول میکشه؟

10 ثانیه .بابا هیچی نیست انگار داره معاینه میکنه.من دکترم گفت برو رو تخت معاینه ات کنم.معاینه کرد گفت پاپ اسمیرتم گرفتم.شاخ دراوردم اصلا نفهمیدم فکر کردم معاینه میکنه اصلا هیچی نفهمیدم.بخدا

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا فکر کنم چهارپنج باری انجام دادم! سالی یک بار انجام می دهم. اگه مثل من شاهد عوارض سرطان رحم و درمانش بودی خدای نکرده البته، از پیشگیریش نمی ترسیدی! البته دفعه اول چون اگاهی نداری راجع به نحوه انجامش ، استرس داری و طبیعیه. دفعات بعد راحت تره!

10 ثانیه .بابا هیچی نیست انگار داره معاینه میکنه.من دکترم گفت برو رو تخت معاینه ات کنم.معاینه کرد گف ...

معاینه که خیلی درد داره. من یه بار رفتم دیگه هیچوقت نمیرم پدرم دراومد

دخترم تمام زندگی من
معاینه که خیلی درد داره. من یه بار رفتم دیگه هیچوقت نمیرم پدرم دراومد

😐😐😐معاینه درد داره؟؟رابطه با شوهرتم هم درد داره؟؟؟؟پس چطوری میخواین زایمان کنین؟واااا..

ووی منم میترسم . قبل اقدام به بارداری باید برم آره !؟ 

آره حتما برو عزیزم. حتی اگه در خانواده سابقه اش را دارین سونوگرافی سینه هم انجام بده البته با دکترت مشورت کن. خانم برادر من تازه بعد از زایمان متوجه شد سرطان سینه داره و هنوز که هنوزه داره درمان میشه  واقعا پیشگیری بهتر از درمان هستش!

زایمان داشتی؟

نه گلم تو اقدامم.خودمم ترسوام.ولی اصلا پاپ اسمیر و معاینه درد نداره بخدا...حالا که میخوای مادر بشی باید قوی باشی ... این چیزای ساده اذیتت نکنه استرس بگیری