2777
2789
عنوان

یادتونه فروردین تموم نمیشد

139 بازدید | 23 پست

الان ۴ ماه دیگه باز فروردینه 😑😑

چه قدر زود گذشت 

تقریبا دو ساله دارم متوجه گذر زودهنگام زمان میشم 

و میفهمم اصلا وقت نداریم خیلی زمان زودمیگذره خیلییییییی قبلا برام مهم نبود 

برای شما هم همینطوره؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

سلام

بله

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامبله

فرستادم صلوات ایشالا همیشه موفق باشین🥲💖🩷💙

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اره کلا زود می گذره دیروز یادم رفت جوابت رو بدم 😂💔از تو گوگل یه سری سایت و فیلم بودن تفسیر می کرد ...

اوخودا بیخیالش سیسی عیب نداره😂😂❤️

ولی من حس میکنم آبان طولانی شده

فردا پس فردا تموم میشه

به خوشی استفاده کنی ازش🥲😂❤️

فقط پارسال که من حامله بودم منتظر فروردین بودم دیر می گذشت

عزیزمممممممم اره وقتی منتظر چیزی باشی زمان به شدت دیر میگذره 😭

خدا حفظش کنهههههه دختره یا پسر🥲😃❤️❤️

همچنین شما عزیزم

میخواستم لایک کنم نشد😂🥲

لایک👍🏻❤️😂

عزیزمممممممم اره وقتی منتظر چیزی باشی زمان به شدت دیر میگذره 😭خدا حفظش کنهههههه دختره یا پسر🥲😃❤️❤ ...

ممنونم عزیزم 

پسره سوم فروردین دنیا اومد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜