2777
2789

سلام ، مادرشوهرم پیشم کلی از جاریم بد میگه ، جاریم از فامیلای دور منه و من واسطه شدم بینشون ، جاریمم پیشم کلی از مادرشوهرم و شوهرش و اون یکی جاریم بد میگه شما بگین من بین اینا چه برخوردی کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدامثل من.  فقط آره آره بگو.. وسطش هم بگو حالا شما ببخشین اونا جوونن یا اونا بزرگترن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سکوت

سکوت

سکوت

یا رک بهشون بگو پیش من گلایه نکنید

بخدا اونا بعدش انقدر باهم صمیمی میشن..شما رو میذارن کنار آدم‌بده تو میشی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هیچی هم برا این گوش باش هم اون ولی هیچکاری نکن

اتفاقا به نظرم براشون گوش نباش باهاشون همراه نباش

مثلا یه چی میگند فقط بگو بله اوهوم یا هر چی دیگه که دلشون نخواد دوباره بیان بگن

فقط جاریتو نصیحت کن باهاشون کل نندازه

من تجربه اینو دارم

فقط شنونده باش به هیچ عنوان کسی رو حمایت و تایید نکن و پشت دیگری بدگویی نکن

گاهی هم تشویقشون بکن به اشتی کردن همین

اگر کسی هم راجع بهشون ازت پرسید اصلا حرفاشونو به کسی نگو