2777
2789
اتفاقا به نظرم براشون گوش نباش باهاشون همراه نباشمثلا یه چی میگند فقط بگو بله اوهوم یا هر چی دیگه که ...

منظور منم همینه😂

نمیگم که بشینه مث مشاور راهنمایی کنه 

میگم فقط بشنو و بره 

یه گوش در یکی دروازه 

همونو هم به جاریش نگه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه به نظرم حتی گوش هم نباش چون ممکنه بعدا برن از خودشون بگن فلانی اینو گفت واست حرف در بیارن .....اصلا رو نده یه جاریت اومد بگو فلانی جان من معرف بودم اختیارت که دست من نبود قبل ازدواج باید تحقیق میکردی ، الانم مهم شوهره دیگه سعی کن خودت مشکلت رو حل کنی.... 

به مادرشوهرتم بگو کاری از دست من بر نمیاد برید با پسر و عروستون خودتون حرف بزنید هرچیه مشکلتون رو حل کنید...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من تجربه مشابه تو رو داشتم

میدونی چی شد؟

نابود شد رابطه چندسالم با خانواده شوهرم

بعد یکی شدن

دزد و دروغ و حرف گذاشتن دهن من

چون دیوار کوتاه بودم براشون

سعی کن در دسترشون نباشی

و مستقیم بگو دیگه پیش من حرف نزنید من دوتاتون دوست دارم

حرفایی خودشون و حرفایی که من سکوت کرده بودم یا چیزی ازش در آوردن نشستن بافتن و گذاشتن پیش هم

و منم کردن سیاست مدار

گفتن سیاست داره و فلانه و....

و خودشون شدن آدمای خوب که اگرم دعوا میکنن سیاست ندارن

آدمای ساکت سیاست مدارن

فقط هیچی نگو و با حواس پرتی مثلا گوش کن که متوجه بشن برات مهم نیست.مشغول انجام کاری بشو و هیچ عکس العملی هم نشون نده.هیچوقت از حرفایی که میزنن پیش اون یکی چیزی نگو.اگه صحبتشون طولانی شد با خنده بپر وسط حرفشون و ی چیز دیگه بگو که قطعش کنه.معمولا وقتی ببینن تاثیری نداره و تو حرف بیار و ببر نمیکنی تمومش میکنن.چون اکثر وقتا اینا رو میگن که تو بگوش اون طرف برسونی و آشوب بپا بشه.تو باید ناامیدشون کنی.تجربه من اینجوری بود البته با فامیل نه مادرشوهر.

فقط گوش بده

جبهه ت هم این باشه بهتر نیست این حرفا رو به خودشون بگیدددد

چند بار وسط درد دل اینا رو بگید کمتر درد

دل میکنن...

وسط حرفاشون به بهانه تلفن و شستن دست و اینا پا شید برید...تا حرفشون قطع بشه...غیبت گناهه...اگه اینا فقط پشت سر حرف میزنند و رو در رو نقش بازی میکنن که اصلا گوش ندید...واقعا وقتی جرات ندارن به روی کسی بیارن چرا پشت سر حرف میزنن...

اینا یه مشت خاله زنک هستن که دنبال گوش مفت میگردند...آیا مشکلی هم حل شده از این حرفا...

در ضمن یادت باشه کسی که حرف یکی رو پیش تو میاره حرف تو رو هم پیش یکی دیگه می‌بره...متاسفانه خیلی از دور و برای خیر خواه نیستن...فقط کافیه خلاف میلشون عمل کنی یه بار تا هر چی خوبی کردی بیارن جلوی چشمت...

سعی کن بفهمونی علاقه ای به شنیدن این حرفای خاله زنگی و عامیانه نداری...

اشتباه منو نکن کاریشون نداشته باش با هیچکدوم هم صمیمی نشو به هیشکی هم اعتماد نکن 

ی روز همشون با هم خوب میشن و تو میشی ادم بده داستان

مطمئن باش ی روز هم پشت سر تو میشینن میگن

فقط گوش بدهجبهه ت هم این باشه بهتر نیست این حرفا رو به خودشون بگیددددچند بار وسط درد دل اینا رو بگید ...

آفرین عزیزم

الهی پدر تجربه بسوزه🥺

ای کاش یکی بود اوایل ازدواجم اینقد راهنماییم میکرد تا از همه ضربه نخورم 

آفرین عزیزمالهی پدر تجربه بسوزه🥺ای کاش یکی بود اوایل ازدواجم اینقد راهنماییم میکرد تا از همه ضربه ن ...

هییییییییییییی...

منم عمرم رفت...تا تجربه کسب کردم

یه عمر پطرسی بودم برای همه...ساده و دلسوز و حال خوب کن همه...

ولی بعد یه عمر فهمیدم اونیکه نیاز به دلسوزی من داره خودمم...آدما یه کارایی میکنن آدم میمونه...فقط باید فاصله تو حفظ کنی ازشون و با رفتارت حریمت رو نشون بدی تا بفهمند که نمیتونن بهت زخم بزنن و همون آدم سابق باشی براشون...نیاز به تلخی نیست همینکه کم حرف باشی و الویتهاتو عوض کنی به فکر خودت و پیشرفتت باشی خودشون میفهمن...

گاهی سکوت بلندتر از فریاده...