2777
2789

گلم من خیلی ازاین اتفاقابرام می افته موقعی که توخونه حتی درازمی کشم نمی دونم حالت خواب وبیداریه یاواقعاتوخودبیداریه که یکی توآشپزخونست داره ظرف می شوره توخونه حرکت می کنه شب می بینم خیلی ببخشیدباهم رابطه دارن قبلااذیتم می کردن ولی الان می بینم باهام رابطه دارن منم متاسفانه ازاون رابطه لذت می برم منم قبلابه خواهرم می گفتم ولی الان روم نمی شه بگم باهام رابطه ام برقرارمی کنن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نمی‌ذاشت برم بیرون از خونهوسیله‌هام‌و برمی‌داشت نمی‌ذاشت بردارمی‌‌هو درو باز می‌کرد می‌ترسوند.

وایییی خوابت مث خواب مه البته من چند ماه قبل همچین خابایی میدیدم 😰😰به نظرت تعبییرش چیه

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی خوابت مث خواب مه البته من چند ماه قبل همچین خابایی میدیدم 😰😰به نظرت تعبییرش چیه

نمی‌دونم🥲

اَصلی منم👸🏼من ی جنگ بلدیَم ک عاشقِ صُلحه🪄تو جنگِ با خودم شدم جانباز🌬

نمی‌ذاشت برم بیرون از خونهوسیله‌هام‌و برمی‌داشت نمی‌ذاشت بردارمی‌‌هو درو باز می‌کرد می‌ترسوند.

تو خواب من رفتم چادرمو بردارم تا نزدیک در میشدم درو می‌بست یه دفه هم تو خواب دستمو گذاشت لای در فرداش دستم درد میکرد میخواستم سکته کنم 

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹