2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی پریشونه ...

646 بازدید | 60 پست

همش فکر کار میاد سراغم .. با اینکه توی بارداری و بچه دار شدن شرایطشو ندارم و حالم بخصوص الان اصلا برای سرکار رفتن مساعد نیست .ولی فکر کار همش مثل خوره وجودمو میخوره ..که آهای تنبل همه خانمای مثل تو میرن سرکار و ... سری قبل هم سر بارداریم حالم بد شد و کار رو گذاشتم کنار بهدم مشغول بچه بود تا سه سال و بعد هم ارشد ...برای چند سال دیگه میترسم که خودمو سرزنش نکنم ..شوهرم هم حرفی نداره اما ته دلش اینه که فکرم معطوف خونه و بچه باشه فعلا ...یکم دلداریم بدین حالم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما واقعا اگر مشکل مالی خاص نداری اصلا حالا بهش فکر نکن خصوصا ارداری و تا دو سه سال بعد اومدن بچه

منم دو ساله از کارم بیرون اومدم و ده سال سابقه داشتم ،هنوز همش فکر می کنم صبح میخوام برم سرکار و همش دارم به خودم نهیب میزنم که چرا فعالیت  اقتصادی ندارم

اینا رو مشاور گفت،که تا سه سال بچه پیشش باش

خدایا تنهامون نزار

چندین سال گشتم دنبال یه کار 7 سال. ولی باورتون نمیشه اگه بگم به خدا الان فقط دنبال یه بهانه ام که نرم کار کردن خوبه ولی اگه رسمی و دولتی باشه که کسی نتونه بهت حتی بگه بالای چشت ابرو

عزيزم كار قراره اسايش مارو بيشتر كنه اگر ميبيني اذيت ميشي با همسرت صحبت كن حق بيمه ت رو خويش فرمايي رد كن و فعلا استراحت كن 

بالاخره شما بارداري يه كوچولو هم داري شرايطتت فرق داره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
وااااای عین من،من یر این موضوع چن جلسه ست دارم میرم مشاوره خیلی حاد شده برام

شما بچه دارید؟ اخه من اگه بخوام برم سر اون کاری که میخام و خودم بخوام شرو کنم مراحل مجوز و وسایل و خلاصه استرس زیادی داره و باید مدام فکرت مشغول باشه ..که با بچه اصلا چور در نمیاد 

چرا خودتو سرزنش میکنی ؟ 

خب وقتی همسرت راضی نیست بچه مهمتره به نظر من 

درسته که الان همه خانوما کار میکنن اما اون کسی که میره سر کار و بچه ۱ یالشو میسپاره دست مادرش یا هر کی حتی مهد کودک یکم فکر کن ببین چه اتفاقاتی که برا اون بچه نمیوفته ...

یه دوستی داشتم یادم میاد مادرش معلم بود 

اینو و خواهرشو از۱ سالگی برده بودن مهد 

همیشه میگفت من همیشه چشمم دنبال مامانم بوده صبحا خواب راحت نداشتیم تا چند سال همش باید صبح زود بیدار میشدیم یا میرفتیم مهد یا خونه مادربزرگم ... 

بگذریم حالا از تاثیرات بدی که ممکنه رو بچه بزاره ...

بعد ۳ سال دوباره کارتو شروع میکنی دنیا به اخر نرسیده گلم 

الان فقط مهم بچه هاتن 

خودمم به خودم میگم با خیال راحت و بدون استرس بشین سر زندگیت اما از بس همه خانما میرن سر کار ادم احسا ...

نه گلم

من خودم شاغلم ولي مثلاخواهرم خانه داره

به قدري زن اكتيويه كه من در مقابلش احساس تنبلي ميكنم

اين فكرو نكن كه هر كي خانه داره تنبله

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

اطراف ما هم همه شاغلن ولی من اگه بچه دار شم دیگه کارمو میذارم کنار الانم تو فکر همین بودم که تاپیکتو دیدم واقعا اگه تجربشو داشتی زده میشدی از کار بیرون جای خصوصی هم که دیگه مزخرف تره