2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی پریشونه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 60 پست
اما واقعا اگر مشکل مالی خاص نداری اصلا حالا بهش فکر نکن خصوصا ارداری و تا دو سه سال بعد اومدن بچه م ...

نه مشکل مادی خاص ندارم ..دلم میخواد بتونم قاطعانه تصمیم بگیرم

اطراف ما هم همه شاغلن ولی من اگه بچه دار شم دیگه کارمو میذارم کنار الانم تو فکر همین بودم که تاپیکتو ...

بله قبلا شاغل بودم و کارم هم اکه خودم بخوام راه بندازم درگیری فکری زیاد داره تا بیفته رو غلطک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خوندن این تاپیک دوباره پر شدم تازه چندروز بود خودم رو از این حرفها خالی کرده بودم این حرفا رو گفتی استارتر همش تو ذهنم هست دوباره یادم آومد😢😢😢من استرس دارم یه چیز بیتفه تو جونم از داخل خیلی درگیر میشم دقیقا منم این فکر رو میکنم که از همه مردم دنیا عقب مونه ترم هر قد سعی میکنم درس بخونم  درس بدم امیدوارم روز برسم به این امیدم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
چندین سال گشتم دنبال یه کار 7 سال. ولی باورتون نمیشه اگه بگم به خدا الان فقط دنبال یه بهانه ام که نر ...

عزيزم  رسمي  هاهم همچين امنيت شغلي ندارن كه انقدر خود مختار باشند

مادر من با ٢٨ سال سابقه كار توي اموزش و پروش بازم خيلي دغدغه دارند

🌸 مرنج و مرنجان🌸
چرا خودتو سرزنش میکنی ؟  خب وقتی همسرت راضی نیست بچه مهمتره به نظر من  درسته که الان همه ...

ممنون درسته ..بچه هایی که مامانشون شاغل بودن از کار بدشون میاد ..کاش خدا بهم ارامش فکری بده 

عزيزم كار قراره اسايش مارو بيشتر كنه اگر ميبيني اذيت ميشي با همسرت صحبت كن حق بيمه ت رو خويش فرمايي ...

قیقا و الان خیلی خانما اطرافم هستن بچه سه ماهشونو میزارن پیش پرستار 

ممنون درسته ..بچه هایی که مامانشون شاغل بودن از کار بدشون میاد ..کاش خدا بهم ارامش فکری بده 

اتفاقا بچه هاي مادران شاغل ممكنه خسته باشند ولي به تو خونه موندن هم عادت ندارند در بلند مدت

البته قانون كلي وجود نداره

🌸 مرنج و مرنجان🌸
 قیقا و الان خیلی خانما اطرافم هستن بچه سه ماهشونو میزارن پیش پرستار 

دنياي ٢ روزو به كام خودت تلخ نكن الكي

ان شااله بهترين تصميم و بگيري🌹

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

خواهش خانومی

تو دلت و عقلت دارن میجنگن 

عقلت میگه بچه

دلت میگه کار 

الان حالتت کاملا طبیعیه یکم منطقی فکر کنی دل آشوبیت کمتر میشه