2777
2789

ما هر کار کنیم یا هر حرفی بزنیم به خودمون دیر یا زود برمیگرده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شدتتتت بهش اعتقاد دارم 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

یعنی بخدا من شوکه شدم یکی یه حرفی زده بود بهم خیلی دلم سوخته بود عین همون حرف براش انفاق افتاده

بارها دیدم یکیو قضاوت ناعادلانه کردن برای خونواده خودشون عینا شبیهش اتفاق افتاده انقددد میترسم از قضاوت نابجا خیلی مراقبم مرتکبش نشم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بارها دیدم یکیو قضاوت ناعادلانه کردن برای خونواده خودشون عینا شبیهش اتفاق افتاده انقددد میترسم از قض ...

خدا کمک کنه هیچ کدوم مرتکب نشیم گاهی آدم از سر نادونی سرزنش می‌کنه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
بچم رو از دست دادم ولی بعد پشیمون شدم چون نمیتونم عوضش کنم دیگه

عزیییزم🫂😔

خدا بهت صبر بده

فقط بدیه کارما اینه که کاش عذاب های الکی گذشته که کارمای هیچی نبودن هم برامون حساب میشد یه اشانتیون تعلق می‌گرفت 🤕😂😂

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷