مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان چه وسیله هایی پذیرایی رو شیک نشون میده 222 بازدید | 13 پست وقتی جایی میرید چی نظرتون رو جلب میکنه چه وسیله هایی لازمه داشتنشونبه وسایل پذیرایی توجه میکنید!!؟ اگر شما باشی پذیرایی رو با چه وسیله ای شیک میکنی؟؟ظروف پذیرایی مهمانت جداست؟ چه جنسی هست برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1403/08/26 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1295 من فقط دستپخت خوب برام مهمه تو ظروف گلی هم غذای خوشمزه بدن بهم شیکه برام🤭🌹 اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من فقط دستپخت خوب برام مهمه تو ظروف گلی هم غذای خوشمزه بدن بهم شیکه برام🤭🌹 اتفاقا سرویس سفالی دارم مخصوص ابگوشت و آش😁 برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 بله جداست من ولی خود خونه نظرمو جلب میکنه تا ظرف و ظروف مثچی برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
ماهی_رنگین_کمونی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2695 من خییییلی چیزای ریز و درشت نظرمو جلب میکنهمبل و طرح فرشپرده ی پذیراییگلدون و دکوری و لوستر😂اره ظروف پذیراییم جداس هم چینی جدا برای غذا دارم هم کریستال برای میوه و شیرینی و اینا کلی طرفای قرتی پرتی دارم😂😂
ترانهههههههههههههههه عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 8824 رفتار طرف برام مهمه نه خونش یا وسایلاش رفتار خوب شیک و باکلاسش میکنه برام خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
hooooof عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 16109 مثچی دکوراسیون خونه دیگه مبلمان میز و وسایل رومیز پرده ها اکسسوریا و...
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من خییییلی چیزای ریز و درشت نظرمو جلب میکنهمبل و طرح فرشپرده ی پذیراییگلدون و دکوری و لوستر😂اره ظرو ... چه عالی باید بیام خونت حسابی پر سور و شوقی برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
ماهی_رنگین_کمونی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2695 چه عالی باید بیام خونت حسابی پر سور و شوقی ببین خونه ی کسی میرم ایرادر در نمیارما بخدا ولی خوشم میاد نگاه کنم مثلا ایده ی جدید ببینم یاد بگیرمبیا قدمت رو چشم گلم
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 ببین خونه ی کسی میرم ایرادر در نمیارما بخدا ولی خوشم میاد نگاه کنم مثلا ایده ی جدید ببینم یاد بگیرمب ... اره منم مخصوصا کارای هنریالبته برق زدن وسایل هم خیلی نظرم رو جلب کزد برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
ماهی_رنگین_کمونی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2695 اره منم مخصوصا کارای هنریالبته برق زدن وسایل هم خیلی نظرم رو جلب کزد اره خیلیپذیرایی خودمم براقه😂
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 اره خیلیپذیرایی خودمم براقه😂 با چی تمیز میکنی؟ بچه کوچیک ندارید؟ برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
ماهی_رنگین_کمونی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2695 با چی تمیز میکنی؟ بچه کوچیک ندارید؟ دارم پدرم در میاد ولی تمیز میکنم با بخار شو مبلارم کاور طلقی کشیدم از همون اول تمیز مونده