2777
2789
عنوان

چقدر خوبه همراه هم بودن 😄🥺🥰

426 بازدید | 40 پست

نمیدونم چرا بچه ها ولی دلم خواست تعریف کنم براتون 

من 20 سالمه و عقدم، تا الان خیلیییییی سختیایا کشیدم تا الان خیلی خیلی درد و رنج کشیدم ولی موندم، دلم میخوادش، دلم بی قرارشه هر لحظه، دوسش دارم ❤️‍🔥😅

مادرم خیلی اذیتم میکنه با حرفاش با کنایه هاش🙂💔

و منم چن باری تصمیم گرفتم خودکشی کنم😬🫠

ولی خب هر بار یاد حرف همسرم میوفتم، یادمه تو یه بعدالظهر که مامان و بابام بزور اجازه دادن باهاش برم بیرون، رفتم خونمون اون کار میکنه و منم کنارش حرف میزنم گاهی وقتا هم پا به پاش کار میکنم😁😊🎀

رو پاش نشسته بودم که گفتم دیشب دوست داشتم خودکشی کنم گفت دلت میاد منو تنها بزاری، فک کردی چی درست میشه، اینهمهههه سختی کشیدیم که آخرش خودتو بکشی 💔

گفت به کجای  این خونه نگا نکنم که یادت نیوفتم 🥺راستش تو تک تک و وجب به وجب اون خونه من کنارش بودم از وقتی عقدیم نزاشتم حس کنه تنهاس😄🥰🎀

هر روز با هم اونجا خاطره داریم، از رنگ کردن پنجره بگیر تا آجر و آهن یا به قول عشقم میلگرد😊😁😅🤣🤣

من تو همش بودم تا جایی که میتونستمم همراهیش کردم. گفت چجوری دلت میاد بری، اونموقع من چیکار کنم تو این خونه تنها 😭وای باورم نمیشه داره همینجوری اشکام میاد🥺😭💔🖤

نمیدونم از ناراحتیه از خوشحالیه، 

فقط میتونم بگم همه امیدم به همسرمه 

فقط میتونم بگم اون نفس منه، واقعا میگم نیاید بگید حالمو بهم زدی ولی من واقعا عاشقشم 

بعضی وقتا از این حس متنفرم اینقدر به خاطرش رنج میکشم ولی خب بازم عاشقشم 

مگه آدم چن بار دلش میلرزه 

مگه آدم چن بار یه نفرو اینجوری پیدا میکنه 

چقدر خوشحالم که خدا یه مرد واقعی رو سر راهم گذاشته🥺🎀

گاعی وقتا میخوام با خودخواهی ماله خودم کنمش🫠😬ولی خب نمیشه نمیتونم

گاهی وقتا از ترس از دست دادنش میخوام باهاش ر. ا. ب. ط. ه.  داشته باشم چون میدونم کسی نیس که بزنه زیرش و بره  مطمئنم، اون یه مرد واقعیه ولی خب 

خانوادم با اخلاقای سمیشون اینو برام سخت کردن گاهی وقتا به نبودنش فک میکنم🖤🖤🖤

تنم میلرزه و نفسم بند میاد، اگه نباسه من چیکار کنم

یه دختر تنها 

یه دختری که هیچکی نمیخوادش🥲🖤

من فقط اونو دارم، الانم اشکام چک چک میریزن رو گوشیم 😅

چقدر دلم براش تنگ شد 

دوست دارم به جای یه عالمه خونه که بینمونو پر کرده، یه نینی بینمونو پر کنه🥺

یه پسر مث خودش، که هر وقت میبینمش بهش افتخار کنم به خودم افتخار کنم که چقدر خوشبختم با وجودش🥺🫂❤️‍🔥

بچه ها برام دعا کنید برسم 

بشم خاووم خونم

بشم خانوم شوهرم 

بشم مادر آریای آیندمون🙂❤️‍🔥

وای خدا قلبم داره از جاش کنده میشه 

امیدوارم یه روزی به خودم بگم دیدی، دیدی راست میگفت آخرش قشنگه🥺🫂❤️‍🔥

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال شدم از رابطه خوبتون عزیزم انشالله روز به روز عالی تر بشه و لب هاتون خندان تر .

ولی به عنوان خواهر میگم بخاطر سختی که تو خونه تحمل کردی همه امیدت رو به همسرت نبند ؛ آدمیزاد اشتباه می‌کنه حتی یه اشتباه کوچیک ممکنه بکنه ؛ اگر اینقدر بهش امید ببندی با کوچیکترین اشتباه‌ش داغون میشی . اشتباه که میگم می‌تونه حتی داد زدن سرت باشه ؛ 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

رسیدی دیگه ازدواج کردین تمومه

مهم ازدواجه ما عقدیم هنوز🥺

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چقدر احساس و شور و هیجان،امیدوارم به هرچی میخوای برسی

مرسی قشنگم🙂🤍

باورت میشه ، با اون حرف همسرت اشک ریختم 🥲 خدا برای هم حفظ تون کنه ❤️ خوشبخت بمونید

🥺🥺🥺

عزیززززم. مرسی قشنگم 

دلم یذره خالی شد🫂🙂

خوشبخت باشی گلم،کلی اتفاقای خوب براتون رقم بخوره الهی 

ولی سعی کن خوشیتو جار نزن اونم توی محیط نی نی سایت که ده تا تاپیک شون نه تاش خیانت و دعوا و...

همین خوش ب حالش گفتناشون زندگی ادمو خراب میکنه

ولی کلا ۲۰ سالته مگه از کی باهم بودین بعد کلی سختی بهم رسیدین؟ از مدرسه؟

نه 🤣🤣🤣

ما با هم دوست نبودیم ما یه ساله عقد کردیم اما از این یه سال و نیم ۱۰سال بهمون گذشته اینقدر سختی کشیدیم باورتون نمیشه خیلیییی سختی 🫠😅🖤

منم عاشق همسرم 5 سال ازدواج کردیم

خیلی سختی کشیدیم 

شوهر منم ی مرد واقعی 

عشق تموم نمیشه گوا حرفای بقیه رو نخور ک اولشه و ...

الانم ی دختر کوچولو بینمون و پر کرده 

خوشبختیت مستدام عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان