نمیدونم چرا بچه ها ولی دلم خواست تعریف کنم براتون
من 20 سالمه و عقدم، تا الان خیلیییییی سختیایا کشیدم تا الان خیلی خیلی درد و رنج کشیدم ولی موندم، دلم میخوادش، دلم بی قرارشه هر لحظه، دوسش دارم ❤️🔥😅
مادرم خیلی اذیتم میکنه با حرفاش با کنایه هاش🙂💔
و منم چن باری تصمیم گرفتم خودکشی کنم😬🫠
ولی خب هر بار یاد حرف همسرم میوفتم، یادمه تو یه بعدالظهر که مامان و بابام بزور اجازه دادن باهاش برم بیرون، رفتم خونمون اون کار میکنه و منم کنارش حرف میزنم گاهی وقتا هم پا به پاش کار میکنم😁😊🎀
رو پاش نشسته بودم که گفتم دیشب دوست داشتم خودکشی کنم گفت دلت میاد منو تنها بزاری، فک کردی چی درست میشه، اینهمهههه سختی کشیدیم که آخرش خودتو بکشی 💔
گفت به کجای این خونه نگا نکنم که یادت نیوفتم 🥺راستش تو تک تک و وجب به وجب اون خونه من کنارش بودم از وقتی عقدیم نزاشتم حس کنه تنهاس😄🥰🎀
هر روز با هم اونجا خاطره داریم، از رنگ کردن پنجره بگیر تا آجر و آهن یا به قول عشقم میلگرد😊😁😅🤣🤣
من تو همش بودم تا جایی که میتونستمم همراهیش کردم. گفت چجوری دلت میاد بری، اونموقع من چیکار کنم تو این خونه تنها 😭وای باورم نمیشه داره همینجوری اشکام میاد🥺😭💔🖤
نمیدونم از ناراحتیه از خوشحالیه،
فقط میتونم بگم همه امیدم به همسرمه
فقط میتونم بگم اون نفس منه، واقعا میگم نیاید بگید حالمو بهم زدی ولی من واقعا عاشقشم
بعضی وقتا از این حس متنفرم اینقدر به خاطرش رنج میکشم ولی خب بازم عاشقشم
مگه آدم چن بار دلش میلرزه
مگه آدم چن بار یه نفرو اینجوری پیدا میکنه
چقدر خوشحالم که خدا یه مرد واقعی رو سر راهم گذاشته🥺🎀
گاعی وقتا میخوام با خودخواهی ماله خودم کنمش🫠😬ولی خب نمیشه نمیتونم
گاهی وقتا از ترس از دست دادنش میخوام باهاش ر. ا. ب. ط. ه. داشته باشم چون میدونم کسی نیس که بزنه زیرش و بره مطمئنم، اون یه مرد واقعیه ولی خب
خانوادم با اخلاقای سمیشون اینو برام سخت کردن گاهی وقتا به نبودنش فک میکنم🖤🖤🖤
تنم میلرزه و نفسم بند میاد، اگه نباسه من چیکار کنم
یه دختر تنها
یه دختری که هیچکی نمیخوادش🥲🖤
من فقط اونو دارم، الانم اشکام چک چک میریزن رو گوشیم 😅
چقدر دلم براش تنگ شد
دوست دارم به جای یه عالمه خونه که بینمونو پر کرده، یه نینی بینمونو پر کنه🥺
یه پسر مث خودش، که هر وقت میبینمش بهش افتخار کنم به خودم افتخار کنم که چقدر خوشبختم با وجودش🥺🫂❤️🔥
بچه ها برام دعا کنید برسم
بشم خاووم خونم
بشم خانوم شوهرم
بشم مادر آریای آیندمون🙂❤️🔥
وای خدا قلبم داره از جاش کنده میشه
امیدوارم یه روزی به خودم بگم دیدی، دیدی راست میگفت آخرش قشنگه🥺🫂❤️🔥