2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای بیمارستان خیلی بده زردیشم در حدی نیس ک بستری شه نبرش.اگه میتونی بازم خونه براش دستگاه بگیر در روز چند ساعتی ام قبول کنه میاد پایین.دکتر نگف برا چی دوباره رفته بالل؟منو دخترم نا سازگاری خونی داشتیم برا همین اینقد رف بالا

چیز خاصی نیس عزیزم الان بیشتر بچه ها زردی میگیرن.شما فقط هر روز خنکی بخور.کاسنی.خاک شیر.ترنجبین.لیمو شیرین...اینارو هر روز بخور بدن کوچولوتم با کاسنی بشور اگه دوس داشتی بهش ترنجبینم بده.حتما هر دو ساعت شیرش بده من حتی شبا هم هر دوساعت تنظیم میکردم شیرش میدادم چون اوایل شیرم اونقدی زیاد نبود شیر خشکم میدادم ک زیاد دفع کنه.ان شاالله ک زود میاد پایین😗

آیا کوچولوی شما زردی دارد؟

ما زردی نوزاد شمارا ۱۰۰٪ در منزلتان درمان میکنیم

ما ۲۴ ساعت بیدار و در خدمت شما هستیم تا نوزاد شما آسوده بخوابد
همین حالا با ما تاماس بگیرید
 ما بہ شما مشاوره تلفنی رایگان میدهیم

0912-2445933