2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

222 بازدید | 21 پست

پسرم ۱۲روزشه با زردی ۱۳.تو ۵روزگیش زردیش رو ۱۴بود دوروز تو دستگاه گذاشتم.دیروز دوباره ازمایش دادم ۱۳ شده.نمیدونم دیگه چیکار کنم زردی پایین بیاد.کسی اگه روشی داره واسه پایین اوردن زردی ممنون میشم بگه.

اینم بگم اون دو روز بیشتر از ۱۵ساعت زیر دستگاه نموند.چشم بند که میزاشتم واسش گریه میکرد.صبر میکردم تا خوابش عمیق شه تا بزارم تو دستگاه نیم ساعت نشده بیدار میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بچه ی منم زردی داشت،من روزانه دونوبت بهش شیرخشت میدادم،به مدت سه روزم هرروزسه قطره بهش آب اناردادم،درضمن اصلازیادنپوشونش چون گرمای بدنش بره بالازردیش میره بالا

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢
اینم بگم اون دو روز بیشتر از ۱۵ساعت زیر دستگاه نموند.چشم بند که میزاشتم واسش گریه میکرد.صبر میکردم ت ...

خب اینجوری که خیلی تو دستگاه نمونده پسر منم سه روز تو دستگاه موند هر دو ساعت به دو ساعت شیرش میدادم اگه لازم بود عوضش میکردم دوباره میذاشتم تو دستگاه بعدش بردمش آزمایش زردیش 5بود که دکتر گفت مشکلی نیس تند تند شیرش بدیه زود خوب میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

سلام.با عرق کاسنی بدنشو بشور یعنی بایه پنبه آعشته به کاسنی بکش بدنش.خودتم خاکشیر و چیزای خنک بخور اصلا گرمی نخور 

بعدشم یه کپسول هست اسمشو یادم نیس باید سوراخ کنی بریزی داخل شیر بهش بدی سریع زردیش میاد پایین 

روزی چندبار پی پی میکنه؟ 

تا میتونی باید شیرش بدی واب 

ترنجبینم خوبه 

اب کدو خورشتی

روغن زیتونم خودت بخور اگه شیرت رو میخوره

هرچی پی پی کنه زردیش کم میشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم زردیه دختر من ۲۳ بود ولی تو دو روز شد ۹.من فقط برا عوض کردنش از دستگاه درش میاوردم شیرم با شیشه بهش تو دستگاه میدادم حتی شیر خشکم میدادم که تند تند دفع کنه.همین دفع باعث میشه زردیش بیاد پایین دنشم با کاسنی بشور من ب دخترم ترنجبینم میدادم روزی ۳۰ سی سی خودتم چیزای خنک بخور لیمو شیرینم عالیه زیاد بخور بدن بچه رو هم زیاد نپوشون ک خیلی گرمش نشه مطمئن باش میاد پایین

اره دقیقا من دیگه گریه میکردم از دستش نخوابید تا میاوردم بیرون ساکت میشد.از دستگاه نامیدم.بردم دکتر گفت ببر بیمارستان.ولی دوس ندارم با زردی ۱۳ بستری شه