اینم بگم اون دو روز بیشتر از ۱۵ساعت زیر دستگاه نموند.چشم بند که میزاشتم واسش گریه میکرد.صبر میکردم تا خوابش عمیق شه تا بزارم تو دستگاه نیم ساعت نشده بیدار میشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم بگم اون دو روز بیشتر از ۱۵ساعت زیر دستگاه نموند.چشم بند که میزاشتم واسش گریه میکرد.صبر میکردم ت ...
خب اینجوری که خیلی تو دستگاه نمونده پسر منم سه روز تو دستگاه موند هر دو ساعت به دو ساعت شیرش میدادم اگه لازم بود عوضش میکردم دوباره میذاشتم تو دستگاه بعدش بردمش آزمایش زردیش 5بود که دکتر گفت مشکلی نیس تند تند شیرش بدیه زود خوب میشه
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عزیزم زردیه دختر من ۲۳ بود ولی تو دو روز شد ۹.من فقط برا عوض کردنش از دستگاه درش میاوردم شیرم با شیشه بهش تو دستگاه میدادم حتی شیر خشکم میدادم که تند تند دفع کنه.همین دفع باعث میشه زردیش بیاد پایین دنشم با کاسنی بشور من ب دخترم ترنجبینم میدادم روزی ۳۰ سی سی خودتم چیزای خنک بخور لیمو شیرینم عالیه زیاد بخور بدن بچه رو هم زیاد نپوشون ک خیلی گرمش نشه مطمئن باش میاد پایین