2777
2789
عنوان

نمیتونم گذشته مو رها کنم

251 بازدید | 24 پست

سلام خانوما .شبتون بخیر .من سالها پیش ک درس میخوندم خیلی رتبه خوبی میاوردم ولی انتخاب رشته نمیکردم.الان همش درگیر حسرت گذشتمم دوستامو میبینم فقط از خودم میپرسم چرا اینکارو کردم؟الان کارشناسی ارشد دارم ولی رشته که میخوام نیست.چکار کنم دارم آسیب میبینم واقعا😔

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس سلام منه گذشته که فلان کردی و..بعد یه کاغذ دیگه سلام منه الانم که فلانی و..اروم میشه ذهنت میفه ...

ممنونمو

چقد امشب هرکی هرچی تاپیک میزنه عین منه 🫡

خیلی این موضوع اذیتم میکنه .همش میگم چرا انتخاب رشته نکردم اون سالها....

طبیعیه

باید رها کنی

چون حال رو هم از دست می‌دی 

امشب داشتم فکر می کردم چشم بر هم گذاشتیم زندگیمون رفت🥲🥲🥲

منم مثل شما بودم

تهشم همین شد

خیلی حسرت خوردم که مثل دوستام زودتر نرفتم دانشگاه 

ولی نشستم نگاه کردم دیدم درسته اونا زودتر رفتن دانشگاه و زودترم رفتن سرکار ولی درآمدی که اونا توی این همه سال داشتن رو من تو یه سال درآوردم و در ۳ سال توی راهی به جز درس از همشون بیشتر پیشرفت کردم 

بنابراین همه چی درس نبوده و نیست

هزاران راه برای خوشحالی و پیشرفت هست

طبیعیهباید رها کنیچون حال رو هم از دست می‌دی امشب داشتم فکر می کردم چشم بر هم گذاشتیم زندگیمون رفت🥲 ...

خداروشکر موفق شدی عزیزم.ولی من دیگه نمیتونم جبران کنم...

خیلی این موضوع اذیتم میکنه .همش میگم چرا انتخاب رشته نکردم اون سالها....

منم اینطوریم

بیشتر آسیب هایی که بهم وارد شده رو فراموش نمیکنم بدی هایی که از بهترین ادمای زندگیم دیدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم اینطوریمبیشتر آسیب هایی که بهم وارد شده رو فراموش نمیکنم بدی هایی که از بهترین ادمای زندگیم دیدم

ببین خودت میدونی چقدر سخته حس کنی گند زدی و جمع هم نمیشه من دائم اینه فکرم

ببین خودت میدونی چقدر سخته حس کنی گند زدی و جمع هم نمیشه من دائم اینه فکرم

من شوهرم خیلی سعی میکنه منو دور کنه از اون حال و هوا چون کل زندگیمو تحت شعاع قرار داده دروغ نگم همش میترسم از دستش بدم چون تو هرحال دارم خاطره های گند گذشتمو مرور و تعریف میکنم ۹ساله تعریف کردم بازم دارم که تعریف کنم حس میکنم زندگیم پر از انرژی منفی شده فک کن یهویی وسط یه مراسم شاد یاد یچیز بسیار تلخ میفتم و حالم گرفته میشه و از قیافم مشخص میشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خداروشکر موفق شدی عزیزم.ولی من دیگه نمیتونم جبران کنم...

قرار نیس تمام و کمال جبران بشه

به هر حال تاثیر تصمیماتی که توی زندگی می گیریم هیچ زمانی کاملا برطرف نمی‌شه و کماکان زندگی روزمره ی ما متأثر از قدم هاییه که برداشتیم

ولی این که حال و آینده رو قربانی یه انتخاب کنی بزرگترین باخته و جبران نشدی 

ما فقط یه بار زندگی می کنیم

من شوهرم خیلی سعی میکنه منو دور کنه از اون حال و هوا چون کل زندگیمو تحت شعاع قرار داده دروغ نگم همش ...

بخدا ک تو خواهر منی