2777
2789
عنوان

پول خرج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
خب دیگه زندگی خرج داره و نمی پرسه حسابت پره یا خالی

همه زندگی ها خرج داره ولی به هر حال پس اندازم کار خوبیه.. بعضی وقتها میبینی خیلی خرجها ضروری نیست و ...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
همه زندگی ها خرج داره ولی به هر حال پس اندازم کار خوبیه.. بعضی وقتها میبینی خیلی خرجها ضروری نیست و ...

من که خرج غیر ضرور نمی کنم ولی خب گاهی پیش میاد مثلا برای پرداخت قسط از دوستان قرض می گیرم

کاربر آقا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خرج غیر ضرور نمی کنم ولی خب گاهی پیش میاد مثلا برای پرداخت قسط از دوستان قرض می گیرم

بله پیش میاد... من از قرض گرفتن خیلی بدم میاد ولی میبینی خیلی کم پیش میاد... 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

من همیشه خودمو میندازم نو سختی خرج نکردن جمع کردن مبادا بعد همش یکجا خرج بقیه میکنم یاقرض میدم گهگاهی خودم انقدر لنگ وبی پول میمونم که ده هزارتومنم ندارم عین امشب وپشیمون میشم چرا براخودم خرج پس انداز نکردم دیگه تکرار نکنم بعد اولین پولی میاد دستم یاد میره دوبار قرص خرج بقیه میشه🤦

من همیشه خودمو میندازم نو سختی خرج نکردن جمع کردن مبادا بعد همش یکجا خرج بقیه میکنم یاقرض میدم گهگاه ...

سعی کن فراموش نکنی که توی سختی ها فقط خودتی و خودت... دیگه خرج کسی نمیکنی