2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان آرزوت چی بود دقیقا؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
ارزوت این بود اسکرین شات بزاری یا ناراحت باشی؟

آرزوم این بود به اون کاربر بگم منم از چیزیکه میخواستم قبول شدم و تواناییش داشتم، و اوردم، لازم نبود اینقد بهم بتوپن، به کسیکه نمیشناختن افترا بزنن

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

کساییکه متوجه نشدن.... 

اون خانوم پزشکی قبول شده بودن داشتن صحبت میکردن تو تاپیکشون یه نفر از اون ور فاز برداشتن و بهم توهین کردن درحالیکه متوجه منظورم نشده بودن

منم امسال داروسازی روزانه قبول شدم و به هدفم رسیدم اون خانوم ندونسته نشناخته بهم گفته بودن فک میکنی کی هستی تو خودت نتونستی فلان کنی

آرزوم این بود به اون کاربر بگم منم از چیزیکه میخواستم قبول شدم و تواناییش داشتم، و اوردم، لازم نبود ...

داستانت چی بود مگه؟چرا بهت توپیدن؟

خیلی تبریک میگم عزیزم که به آرزوت رسیدی

لایک نکن،ریپلای نکن

چی قبول شدی؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نفهمیدم الان به هدفت رسیدی یعنی اون چیزی که میخواستی قبول شدی؟

بله عزیزم رسیدم🤗

آرزوم این بود به اون کاربر بگم منم از چیزیکه میخواستم قبول شدم و تواناییش داشتم، و اوردم، لازم نبود ...

خداروشکر مهم نباشه واست اینجا همه غریبن  حرفای کسیو ب دل نگیر اینجا ی فضای مجازیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه