2777
2789
ببخشیدا می خواستم شادشی حتما اون دنیا قرار داشتن 😅😅😅😅😅

اتفاقا فامیل هم هستن.... پیوند خواهندبست....

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
به نظرم بااین شرایط سخت همسرت رومجاب کن که نری وصدالبته که بایدازت درمقابل پرسش دیگران هم حمایت کنه

امیدوارم عقلش برسه و حمایت کنه...حالا نگرانم خودش هم غر بزنه چرا نمیای چرا برا فامیل خودت میای و....

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو هفته پیش پدر بزرگم فوت شد . شهرستان هستن..مامان زنگ زد مجبورشدم برم..ولی خیلی تو راه حالم بد شد.. ...

رو صندلی نشین , برو صندلی عقب ماشین یک پتو بنداز و راحت  بگیر بخواب تا خود مقصد اینجوری کمتر بهت فشار میاد

از اول نگو نمیام , برنامه ریزی کن که برید , بعد فرداش بگو لک بینی داری که خودش هم قانع بشه که نری بهتره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
عزیزم میتونی نری به همسرتم توضیح بده که اونسری رفتی چقداذیت شدی وهمسرتم میتونه همین حرف به بقیه بگه

حالا همسرمو یه جوری آروم میکنم...پدر شوهرم ...تاابد تعنه خواهد زد...کاش برا مرگ پدر بزرگم نمی رفتم

شعور ندارن...ای خدا چرا الان باید بمیره    

الهی عزیزم عجب بد شانسی

ولی درکل به فکرخودت باش به این فکرکن که اگر خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال اتفاقی بیوفته انوقت خودتو میبخشی ولشون کن اگه بیشعورن که هیچی دیگه

معمولا همه باید مراعات حال یه خانوم باردارو بکنن دیگه اصلا واسه روحیتم خوب نیس هی بری تو همچین مجالسی گناه داره نی نیت بخدا اون درک میکنه همه چیزو

اگه میخوای مودبانه باشه میتونی بگی بخاطر مسافرت خونریزی داری و اونجا دکتر رفتی و گفته نباید طولانی تو ماشین بشینی ولی تو بخاطر اونا میخوای بری. یه جوری بگو که خودشون بگن توروخدا تو نیا😉

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
الهی عزیزم عجب بد شانسی ولی درکل به فکرخودت باش به این فکرکن که اگر خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال ...

خدا خودش میدونه واقعا نمیتونم برم... 

حالا بچه ها یه چیزی بگم...مادر بزرگش که میشه مادر شوهر مادرشوهرم پریشب باهاش حرف می زدم... گفت دارم میرم پیش پدر بزرگت ببین زنش باهاش کاری نداره..وای یاد حرفش میوفتم موی بدنم سیخ میشه