2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکار میکردید

302 بازدید | 29 پست

سلام من خیلی تو دو راهیم نظرتون چیه😭😭😭

دانسجوی ترم سه روانشناسی ام حتی پیج زدم و اسمم و پیجم تو گوگل رفته اما باز یه جاهایی میگم اشتباه کردم باید میموندم پشت کنکور پزشک میشدم اخه خیلی تلاشگرم

از طرفی هم میگم رشته ام ادامه بدم تا دکتری مطب بزنم و درمان کنم مراجعین زخم خورده رو 

لطفاااا نظر بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم دلت نریزه، روانشناسی تهش هیچی نیس، دوستم مطب داره، نزدیک بیست سال سابقه کار در انواع درمانگاه‌ها با کمترین حقوق، 6 ساله مطب زده  پرنده پر نمیزنه، مردم نون شب ندارن بخورن برا بیماری جسمی به سختی دکتر میرن اونوقت انتظار داری بیان ساعتی خدا تومن ویزیت روانشناس بدن، هستن کسانی که میرن، اما اولویت مردم کشور ما درمان روانشون نیس به خاطر مسائل مالی، اقتصادی و... کاش پزشکی یا حداقل پسرا میخوندی 

قلبت با کدوم رشته س؟

بخاطر شرایط روحیم نتونستم پزشکی بیارم یا دندون اما اینو میدونم که عاشق زیست شناسی هستم خیلییییی نمیدونم واقعا میترسم اگه کنکور بدم دوباره قبول نشم 

از اونور دانشگاه هم بمونه

مگر اینکه صبر کنم لیسانس بگیرم بعدش کنکور تجربی بدم

اونطوری اگرم قبول نشم میرم ارشد روانشناسی رو میگیرم

یه چیزی بگم دلت نریزه، روانشناسی تهش هیچی نیس، دوستم مطب داره، نزدیک بیست سال سابقه کار در انواع درم ...

گل گفتی طرف دندونشو نمیتونه درست کنه 

از کجا بیاد بره روانشناس

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که خیلی تراپی و مشاوره گرفتن رو بورسه. مردم خیلی به مشاوره روانشناسی رو آوردن. من جات باشم مطالعه‌م رو تو همین زمینه روانشناسی زیاد میکنم رو سبک بیانم کار میکنم و کلینیک مشاوره میزنم

بخاطر شرایط روحیم نتونستم پزشکی بیارم یا دندون اما اینو میدونم که عاشق زیست شناسی هستم خیلییییی نمید ...

فقط در صورتی روانو ادانه بده ک دانشگاه اصفهان شیراز تهران و یا بهشتی باشی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه چیزی بگم دلت نریزه، روانشناسی تهش هیچی نیس، دوستم مطب داره، نزدیک بیست سال سابقه کار در انواع درم ...

درست میگید من قبول دارم 

اما من دو تا روانشناس اشنا دارم که به محض تموم شدن درسم میدونم به احتمال بالا در کلینیکشون استخدام میشم

حتی من تو ذهنم بود مشاوره تحصیلی هم بشم یعنی برم مدرکشو بگیرم چون به رشته ام مرتبطه و تو هر دو حیطه فعال باشم 

گل گفتی طرف دندونشو نمیتونه درست کنه از کجا بیاد بره روانشناس

والا واقعیت جامعه رو گفتم، مخصوصا که خودم سالها در مرکز درمانی بودم میدونم که مردم ما توانایی ندارن برا روانشناس خرج کنن

الان که خیلی تراپی و مشاوره گرفتن رو بورسه. مردم خیلی به مشاوره روانشناسی رو آوردن. من جات باشم مطال ...

بله اینم هست چون حتی الان شما اسم من رو سرچ کنید پیج روانشناسیم و میاره بالا یعنی از ترم یک سعی در کسب اعتبار کردم