2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست
بخاطر شرایط روحیم نتونستم پزشکی بیارم یا دندون اما اینو میدونم که عاشق زیست شناسی هستم خیلییییی نمید ...

من امسال دانشجوی رشته مورد علاقم دارو شدم کاش حوصله داشتم توضیح بدم تو دانشکده پزشکی چیا میگذره(از لحاظ سختی و فشاری که باور نمیکنی) یا حتی اگه دانشکده خودمونو که مثلا با عشق میریم میایم بهت بگم سمتتت دانشگاه علوم پزشکی پیدات نمیشه، همون 4سالتو بخون برو جلو جانم موفق هم میشی

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

درست میگید من قبول دارم اما من دو تا روانشناس اشنا دارم که به محض تموم شدن درسم میدونم به احتمال بال ...

خلاصه اگه قصد ادامه در روانشناسی داری مطب رو زمانی بزن که کامل شناخته و مورد قبول بشی، بعدش که مطب زدی تبلیغ گسترده بکن مریضها مستقیم مطب خودت بیان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال دانشجوی رشته مورد علاقم دارو شدم کاش حوصله داشتم توضیح بدم تو دانشکده پزشکی چیا میگذره(از ل ...

یعنی بنظرتون شغلم در اینده پرستیژ داره منظورم روانشناس بالینی هست؟😭😭

من الان زیستمو 57 زدم بالاترین درصدم بودعاشقشم بودم ، ولی الان آناتومی دوس ندارم بخونم اصلااا

ببین ربطی نداره زیست اینا خیلی سطحیه

اما با اینکه شیمیم متوسط بود از ته دل میخواستم برم دانشگاه خودمو غرق شیمی تو دارو بکنم

علاقه و کار فرق داره یکم بیشتر فک کن

من الان زیستمو 57 زدم بالاترین درصدم بودعاشقشم بودم ، ولی الان آناتومی دوس ندارم بخونم اصلاااببین رب ...

یعنی شما منظورتون اینه اگه روانشناسی رو جدی ادامه بدم هم درامدم بالا میشه هم شغل شیکیه؟ اخه کمک رو هم دوست دارم

یعنی بنظرتون شغلم در اینده پرستیژ داره منظورم روانشناس بالینی هست؟😭😭

اره بابا،من الان چهارشنبه وقت روانشناس بالینی دارم باورت میشه! 

به خدا راس میگم حالم انقد داغونه که نگو

یعنی شما منظورتون اینه اگه روانشناسی رو جدی ادامه بدم هم درامدم بالا میشه هم شغل شیکیه؟ اخه کمک رو ه ...

وقتی به سال قبلم فک میکنم که آرزو داشتم با رتبه داغونم از کنگور به پزشکی برم، حکمت خدارو شکر میکنم که سال قبل مردود شدم و امسال الویت اولمو قبول شدم 

با این حال داغونم داغووون

به عنوان یه پشت کنکور تجربی بهت میگم اینو

اصلااا اینکارو نکن

اصلااا و ابدا

من نمیدونم شما چه سالی کنکور دادی

ولی شرایط کنکور الان افتضاحه واقعا

به سختی میتونی رتبه بیاری واسه پزشکی

من اگه جای شما بودم همون روانشناسیو ادامه میدادم

من خودم الان مثه چی پشیمونم

تنها امیدم کنکور زبانه

ببین،نقد ول و نسیه رو نچسب،، شرایط بسیااااار سخت شده 1 سال کنکور بلا هایی سرم آورده که نمیتونم جمعش کنم. 

الان اگه بهم بگن فلانی روانشناس بالینیه، به دید خوبی بهش نگاه میکنم، نمیدونم چرا تو میپرسی که شیک نیست!