دیپلم انسانی دارم برای اینکه برم سرکار باید برم کامپیوتر اینا یاد بگیرم؟ فن بیانم زیاد خوب نیست چه کاری میتونم پیدا کنم؟
بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه تخصص کسب کن ازش پول دربیار اگه چیزی بلد نباشی چرا باید استخدامت کنن؟ آدما به ما در ازای کاری که ب ...
چه تخصصی؟
بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
اول کلاس فن بیان برو بعد کلاس ای سی دی ال میتونی دوره ادمینی هم بری کار براش هستیا حسابداری.
ممنون
حتما باید یه اموزش ببینیحسابداری/ ارایشگری/ مجسمه سازی / عکاسی / ناخن/ طراحی داخلی/ باریستا/ اشپزی ا ...
هزینه اولیه ندارم برای اینکه مغازه باز کنم عکاسی بزنم حسابداریم میترسم جایی پیدا نکنم برم سرکار