2777
2789
عنوان

تخمین هزینه

239 بازدید | 26 پست

امروز یه جاکلیدی سفارشی حدود 250 هزارتومن سفارش دادم، پرداخت پست درب منزله، از خراسان رضوی به اردبیل میاد، حدودا چقد آب میخوره هزینه پستم؟ یا تیپاکس یا سپید بال 

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی الان یه تاپیک دیدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11299036/%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87

نوشته تهران به مشهد ۱۰۰ تومن

حالا بزار واست تحلیل کنم😂

اسی اصلا ایده ای ندارم😐😂از خراسان رضوی سفارش دادی تا اردبیل؟مگه چه شکلی بودولی فکر کنم۵۰۰ تومن؟یا ...

خواستم مثلا برای خودم جایزه بگیرم😂 از رشته مورد علاقم قبول شدم اسممو حک کردم رو نماد رشته ام 

تهران تا مشهد 

898 کیلومتره

اردبیل تا خراسان رضوی که نگفتی کجاش ۱۵۲۵ کیلومتر

تقریبا ۱.۵ برابر

میشه ۱۵۰ هزار تومن که فکر کنم گرون تر در بیاد فکر کنم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن

ولی بازم ممکنه از اینم حیلی ببشتر باشه

تهران تا مشهد 898 کیلومترهاردبیل تا خراسان رضوی که نگفتی کجاش ۱۵۲۵ کیلومترتقریبا ۱.۵ برابرمیشه ۱۵۰ ه ...

عررررر چه غلطی کردم.... یه بسته از تهران برام دیروز رسید 50 تومن ازم گرفت. فک کنم چون پیشتاز نبود

ولی وقتی اومد تگم کن بگو چند شد😂

همین الان دور از چشم مامانم سفارش دادم😂 فردا بفهمه اینجوریه کارم تمومه 

باش بهت میگم🙏😊

پیشتاز یعنی سریع تر میاد؟این پیشتازه یا نه

نوشته بود ارسال سریع پیشتاز یا سپید بال که فک کنم با هوایپیماس انشالله که اشتباه کنم

همین الان دور از چشم مامانم سفارش دادم😂 فردا بفهمه اینجوریه کارم تمومه باش بهت میگم🙏😊

اخه از مشهد جاکلیدی سفارش دادی بیارن تا اردبیل؟باور کن خود پیکه هم حرصش در میاد😂😂🙆‍♀️اشکال نداره یادگاری میشه واست